Гороскоп на лютий по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Астрологи склали гороскоп на лютий 2023 для всіх знаків Зодіаку. В цілому місяць обіцяє бути спокійним, але деяким все ж доведеться напружитися.

Овен

У лютому Овнам можуть надійти нові пропозиції. Однак експерти попереджають, що не на все потрібно погоджуватися. Якщо ви зробите помилку, вам доведеться зіткнутися з випробуваннями. Також вам варто навчитися протистояти спокусам. 

Телець

Вже в цьому місяці на вас чекають глобальні зміни. Ви - стабільний знак Зодіаку, тому такі повороти долі можуть вас лякати. Але вони допоможуть вам зняти рожеві окуляри і поглянути на світ інакше. Ви отримаєте цінні уроки і станете сильнішими.

Відео дня

Близнюки

В цілому лютий буде сприятливим для вас. Астрологи радять вам плисти за течією, не квапити події. Також нікому не розповідайте про свої плани, інакше вони можуть рухнути.

Рак

Вам варто серйозно зайнятися своїм душевним станом. Можливо, останнім часом ви перебували в депресії. Настав час змінити своє життя і почніть з визначення того, що заважає вам бути щасливим. Тільки так ви зможете щось змінити в кращу сторону.

Лев

Вам випала карта, яка говорить про те, що в лютому ви сміливо можете братися за нові справи. Зірки будуть на вашому боці, тому ви можете вже зараз починати реалізовувати всі свої бізнес-ідеї. 

Діва

Вам не варто шкодувати про минуле. Відпустіть його, якщо хочете, щоб у ваше життя прийшло щось нове і хороше. Не виключено, що в лютому ви зустрінете людину, з якою захочете побудувати сім'ю і навіть завести дитину.

Терези

Припиніть жити в ілюзіях. Подивіться правді в очі і зрозумійте, що в цьому світі немає нічого ідеального. У кожної людини є свої недоліки, але це не означає, що вона погана. Відкрийте своє серце для прекрасного майбутнього.

Скорпіон

У вашому житті можуть активізуватися недоброзичливці, які будуть намагатися вставляти вам палиці в колеса. Вам не можна втрачати пильність, адже ви можете опинитися в дуже складній ситуації. Перегляньте своє оточення.

Стрілець

Не намагайтеся обдурити долю, вам все одно не вдасться це зробити. Краще займіться собою, будьте чесними і відкритими. Пам'ятайте, що в цьому житті все повертається бумерангом, а погані вчинки - подвійно.

Козоріг

Якщо ви хочете налагодити своє життя, вам потрібно відмовитися від старих принципів. Подумайте про те, що робить вас щасливими і як ви можете цього досягти. Звертайте увагу на знаки долі, інтуїція вас не підведе.

Водолій

Пам'ятайте, що сильні емоції - це не завжди добре. Іноді варто підходити до питань з тверезою головою і холодним розумом. Можуть виникати сварки і скандали, але тільки від вас залежить результат подій.

Риби

Астрологи радять вам взяти паузу у всіх справах. Лютий краще провести спокійно, на самоті. Однак не зайвим буде спілкування з близькими людьми, які завжди готові надати вам підтримку.

Нагадаємо, астролог назвала дати, коли всю країну сколихнуть потужні вибухи.

Вас також можуть зацікавити новини: