Гороскоп на грудень 2022 - Козеріг, що радять зірки / depositphotos.com

У грудні заручіться підтримкою союзників і перемога буде за вами. А в кінці місяця вас чекають подарунки і нагороди, хоча ви і самі про це знали - Новий рік на носі як ніяк.

Гороскоп кар'єри на грудень 2022

В останньому місяці року у Козерогів з'явиться можливість блиснути на роботі. Використовуйте її: це дасть вам шанс поліпшити своє благополуччя. Є ймовірність, що вам належить відстоювати свої інтереси в нелегкій битві. Самому вам не впоратися і доведеться залучити однодумців. Воно й на краще: разом ви повернете ситуацію в потрібну сторону.

У питаннях, що стосуються фінансів, тримайте язик за зубами, особливо в розмові з не дуже знайомими людьми.

Відео дня

Гороскоп кохання на грудень 2022

Холостим Козерогам місяць обіцяє приємне знайомство. Правда, зірки не уточнюють де: може, це станеться на новорічному корпоративі або вечірці у друзів, а, може, в спортзалі або медустанові (хоча туди краще не потрапляти).

Сімейним Козерогам астрологи радять не забувати приділяти час своїй другій половинці, але, разом з тим, і не бути надто нав'язливими - давайте собі і своєму партнеру більше простору. Також у грудні Козерогів чекають подарунки та сюрпризи від обранців.

Гороскоп здоров'я на грудень 2022

У грудні Козерогам слід рішуче позбавлятися від усього, що заважає: шкідливих звичок або зайвої ваги. Робіть - і у вас все вийде. 

Зміцнити імунітет і не підхопити сезонну застуду допоможуть заняття спортом.

Вас також можуть зацікавити новини: