Якщо ви затіяли щось на минулого тижня, то на цьому тижні подужаєте більшу частину роботи / shutterstock

Весь тиждень - це II чверть місячних фаз. Люди в процесі чогось, на піку активності. Додаткових стимулів людині не потрібно, щоб не збитися з вже наміченого шляху. Деяке напруження, обумовлене квадратурами Венери та Нептуна, а також Марса і Меркурія, на тлі гармонійного аспекту Юпітер – Нептун, серйозних негативних наслідків не принесе.

Протягом цього тижня процеси, що почалися після молодика, досягають максимального розвитку. Якщо ви затіяли щось на минулого тижня, то на цьому тижні подужаєте більшу частину роботи, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Овен

Підвищена енергійність і життєрадісність сприятимуть подоланню всіх перешкод. Динамічно будуть використовуватися всі надані можливості, будь-яка ініціатива в цей період буде сприятливим для початку підприємницької діяльності, яку необхідно виконати в короткий термін. У цей період зростає тенденція до висновку більш тісних партнерських відносин з представниками протилежної статі. Зростає ваш авторитет на виробництві, ви зможете утвердити себе серед молодших співробітників, заслужити похвалу і підтримку начальства, активно впливати на думку компаньйонів по бізнесу.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, які у серпні забудуть про проблемиТелець

З'являється можливість вийти за рамки, подолати будь-які обмеження та своєю поведінкою з шармом зачарувати оточуючих. Будь-який флірт має шанс на успіх, і в цілому, це створює сприятливий клімат для відчуття життєрадісності і задоволення. Ви здатні згладити багато гострі кути, використовуючи свій творчий потенціал у розв'язанні ділових питань, у контактах і громадської діяльності. Період сприятливий для співпраці, взаємодії, переговорів і виступів. З'являються нові ідеї та інтереси, можливий сприятливий поворот у відносинах з колегами і партнерами, ділові відносини можуть повернутися в романтичному напрямку.

Близнюки

Емоції сильніше розуму в цей період, інформація сприймається підсвідомістю. Дуже чутливі до слів і поведінки оточуючих, все сприймаєте на свій рахунок. Думки звернені головним чином до дому, сім'ї. Багато Близнюків схильні закривати очі, що може призвести до упередженості і неділового підходу у стосунках з колегами. Складно виділити з потоку думок головне і неголовне, тому деколи складно висловити думки вголос. Вас може долати сонливість, поганий настрій, занепад фізичних сил, відсутність бадьорості і стан непевності у своїх силах. Якщо є можливість, краще влаштувати собі невеликий відпочинок.

Рак

Не реагуйте на зовнішні подразники, інакше може скластися знервована, емоційна обстановка, що перешкоджає конструктивного ділового спілкування та розв'язання ділових проблем. Жіночий персонал або партнери жіночої статі можуть принести додаткові проблеми. Краще все-таки утриматися від операцій з нерухомістю, ремонту приміщення, від вкладення грошей, а також від прийняття важливих рішень. Що стосується сімейних, романтичних стосунків, то тут можливі сюрпризи. Це період перевірки ваших любовних або подружніх відносин. Діти принесуть додаткові клопоти, розкриваються прогалини в їх вихованні.

Лев

Деяка невідповідність бажаного і дійсного, звичайно, може зіпсувати настрій, але не зіпсує загальний сприятливий фон відбувається. Період більше підходить для відпочинку та розваг, більше, ніж для ділової активності. Проте зростає творчий підйом, оптимізм і життєдіяльність, що суттєво допоможе при необхідності вирішення справ в цей період. Сприятливий час для початку нових справ, реалізації творчих проектів, відкриття підприємств, а також для досягнення більш високого суспільного становища. Негативними сторонами цього періоду є підвищені амбіції і егоїзм. В житті відбуваються важливі зміни, можна зробити гарну закладку на перспективу.

Читайте такожВідомий астролог розповів, у яких знаків Зодіаку у серпні закінчиться чорна смугаДіва

Цей період найбільш сприятливий для ділових переговорів, підписання угод або ж для творчості в усіх сферах ваших інтересів. Вам вдасться ефектно висловити ваші ідеї, ввести на роботі деякі нововведення і удосконалення, оптимальним чином організувати використання розумового потенціалу ваших співробітників. Продуктивний обмін думками, проведення брифінгів і конференцій. Хороший період для початку службових та творчих відряджень, укладання угод, підписання контрактів і інших важливих паперів. Робота з документами, отримання різних дозволів, можливо, завдасть клопоту, але завершиться вдало.

Терези

Творча активність сприяє розробці нових ідей, а ваш талант і отримані знання у своїй професійній діяльності, високо оцінюються вашим близьким оточенням. Багато людей відчують натхнення і посилену уяву, підвищення інтуїції, що дозволяє добре розуміти інтереси оточуючих, а це своєю чергою, допоможе розв'язувати поточних проблем. У багатьох людей посилюються психічні, підсвідомі процеси. Поліпшується стан тих, хто має психічні розлади. Хороший період для розв'язання питань оподаткування, аліментів спадщини, а також спільних ресурсів і розподілу доходів.

Скорпіон

Тиждень сприятлива для наведення порядку в офісі, зміни його зовнішнього вигляду, а також стилю і методів роботи і відносин з працівниками. Гарний час для морських прогулянок, водних процедур, а також для гармонізації стосунків у сім'ї і з коханою людиною. Відповідний період для укладення угод по нерухомості, у сфері послуг. Вдається встановити контакти з іноземцями, домовитися зі спонсорами, впливовими особами. Сприятливі далекі відрядження. Можливе отримання прибуткових, перспективних пропозицій, особливо з-за кордону. Сприятливий період у фінансовому відношенні, у розв'язанні майнових проблем.

Стрілець

Тиждень підходить для оздоровчих заходів, спрямованих, насамперед на очищення організму, оздоровлення органів травлення. Добре компенсувати підвищення енергії спортивними заняттями. Можливо знайомство з духовним вчителем з майбутніми учнями, а також надаються можливості подорожувати і пізнавати інші культури. У питаннях кар'єри і фінансів, легше розв'язувати питання і прибирати перешкоди на шляху до мети. Успіх прийде до чесних людей, які дотримуються принципи справедливості, поважати опонентів, які дотримуються субординації. Сприятливий період для політиків, громадських діячів, юристів, нотаріусів, дипломатів; педагогів, керівників дитячих центрів; спортсменів, артистів.

Козеріг

Не варто бути надмірно відвертими в цей період, інакше в майбутньому це негативно позначиться на репутації, потрібно стежити за промовою. Вдалий час для вкладення грошей у міжнародні проекти. Відносини, що почалися в цей час, можуть виявитися корисними і принести кар'єрні досягнення, просування в суспільстві і зміцнення соціального статусу. Знакові знайомства відбуваються в поїздках за кордон з представниками іноземної культури. Хороший період для налагодження стосунків з дітьми – їм важливо відчути свій авторитет. Сприятливий період для того, щоб починати і продовжувати вирішення юридичних та правових питань.

Водолій

Ви схильні до прямоті і чесності, яка може навіть стати джерелом конфліктів. Для успішного ведення справ важливі контакти з духовно розвиненими людьми. Період сприятливий для розв'язання питань будівництва, техніки, сфери послуг, нерухомості. Є всі можливості налагодити сімейні відносини, головне, не обманювати партнера і не хитрувати. З'явиться рішучість висловити свої претензії та інтереси. З'ясування відносин виявиться конструктивним для шлюбу. Те ж можна сказати і для ділових, партнерських відносин. Хороший період для активного сімейного відпочинку, участі в спортивних заходах. Зрослу активність і енергію можна з користю застосувати для облаштування вашого житла, роботи на дачній ділянці.

Риби

Люди з тонкою душевною організацією стають надто вразливими і схильними витати в хмарах. Виникає плутанина в сімейних, домашні справи, стосунки з жінками. У цей період важливо спокійно й глибоко мислити, розв'язувати практичні питання, займатися робочими обов'язками. При наявній напруженій обстановці в колективі, можуть назрівати інтриги і колективні змови, але проявляться вони не скоро. Керівництво не відрізняється лояльністю – не варто підходити з проханнями про підвищення зарплати, просити підписати відпускний лист. Краще дотримуватися консервативного підходу в роботі і справах.