Гороскоп на травень 2023 / depositphotos.com

Травень буде і з сонцем, і з грозами, кажуть астрологи. Місячне затемнення і вплив ретроградного Меркурія можуть створювати перешкоди у справах і конфлікти у стосунках. Тому важливі питання краще відкласти на другу половину місяця - зірки вирівняють баланс у всіх сферах. Що ще обіцяє гороскоп на травень 2023 для знаків Зодіаку - читайте в матеріалі.

Раніше ми розповідали, як вплине коридор затемнень на знаки зодіаку.

Гороскоп для Овна на травень 2023

Гороскоп для Овна на травень 2023 / depositphotos.com

Овнам у травні буде спекотно, але не тому що скоро літо, а через інтенсивність подій. На вас чекають зміни практично у всіх сферах життя й потрібно буде запастися неабиякою завзятістю, щоб  це пережити. 

Відео дня

Незважаючи на всю круговерть, гороскоп на місяць радить грамотно планувати свій час: приділяйте його не лише роботі та клопотам, але й близьким та коханій людині. І не забувайте відпочивати, щоб не впасти на фініші без сил.

Гороскоп для Тельця на травень 2023

Гороскоп для Тельця на травень 2023 / depositphotos.com

У Тельців у травні 2023 настрій буде мінливим. Вас та ваші примхи можуть не зрозуміти на роботі та вдома, тому краще не впадати в крайнощі.

Також у цьому місяці на вас чекатимуть деякі проблеми, але їх потрібно сприйняти спокійно. Втім, вам зазвичай не властиво влаштовувати істерики, та й буде не так складно, як може здатися спочатку. Негаразди незабаром підуть - гороскоп на травень 2023 обіцяє, що залишаться лише приємні клопоти.

Гороскоп для Близнюків на травень 2023

Гороскоп для Близнюків на травень 2023 / depositphotos.com

Багато справ на вас чекає на всіх фронтах. Але можете бути певні: все, зроблене в цьому місяці, принесе вам дуже хороші дивіденди в майбутньому. Є ймовірність, що у вас з'явиться нове джерело доходу, і ви зможете здійснити свою давню мрію. 

Гороскоп для Рака на травень 2023

Гороскоп для Рака на травень 2023 / depositphotos.com

У Раків у травні, як і в будь-якому іншому місяці, буде непорушним лише одне: довгі роздуми. Така ваша натура - постійно сумніватися, правильно ви чините чи ні. Але тільки не в травні: якраз зараз потрібно буде діяти максимально швидко. Знайте, чим раніше ви "надумаєте", тим більше користі отримаєте в майбутньому.   

З близькими людьми можуть бути непорозуміння і навіть напруга в спілкуванні. У ваших силах "знизити градус" і не допустити серйозних конфліктів.

Гороскоп для Лева на травень 2023

Гороскоп для Лева на травень 2023 / depositphotos.com

В кінці весни Леви потраплять в ситуацію, де в центрі уваги будете не ви, а ваші недоліки. Але це не привід впадати в депресію, та й загалом - чому вам сумувати?.. Адже "царський" знак Зодіаку навіть негативні сторони може піднести гідно. Тож будьте певні: крізь них оточуючі розгледять ваш прихований потенціал.  

Також гороскоп на місяць обіцяє вам кілька нових знайомств. Будьте акуратними і не заводьте зв'язків з тими, хто аж занадто високої думки про себе.

Гороскоп для Діви на травень 2023

Гороскоп для Діви на травень 2023 / depositphotos.com

Прискіпливим Дівам астрологи радять у травні зменшити свій запал, який почне аж занадто проявлятися. У будь-який ситуації спробуйте поглянути на неї очима іншої людини та переоцініть і, можливо, вам перехочеться влаштовувати скандал. Власне, він і не допоможе - бажане отримаєте тільки миром.

Також у травні не слід докучати тим, від кого чекаєте допомоги. У найближчому майбутньому вони стануть вашою опорою і підтримкою, але зараз потрібно трохи почекати.

Гороскоп для Терезів на травень 2023

Гороскоп для Терезів на травень 2023 / depositphotos.com

У Терезів у травні 2023 настрій буде прекрасним. Важливо взяти за правило: ніщо не повинно псувати вам його. Негативні ситуації варто сприймати легко і не посилювати їх. Пам'ятайте про те, що все проходить - і це також. 

Саме позитивний настрій і посмішка на обличчі допоможуть вам у роботі та спілкуванні з друзями і близькими. Будьте поблажливі до тих, хто дорікатиме вам легковажністю - можливо, вони просто турбуються про вас.

Гороскоп для Скорпіона на травень 2023

Гороскоп для Скорпіона на травень 2023 / depositphotos.com

В останній місяць весни у Скорпіонів буде багато енергії та ентузіазму. Ви все зможете і скрізь встигнете - і на роботі, і в особистих справах. Тільки для цього потрібно буде зібратися і не марнувати час: покращуйте фінансове становище і налагоджуйте стосунки з близькими.

Гороскоп на місяць радить бути більш терпимими до близьких людей і стежити за своїм язиком і вчинками, бо можете сильно образити когось.   

Гороскоп для Стрільця на травень 2023

Гороскоп для Стрільця на травень 2023 / depositphotos.com

Для Стрільців травень буде місяцем зустрічей і подій - на вас чекають запрошення на різного роду урочистості. Якщо ви любитель бути в центрі уваги, не ігноруйте їх. Є велика ймовірність, що саме на цих заходах зав'яжуться нові ділові знайомства, які допоможуть у подальшій роботі. 

Холостим Стрільцям травень подарує шанс - нарешті ви зможете зустріти кохання всього свого життя.

Гороскоп для Козерога на травень 2023

Гороскоп для Козерога на травень 2023 / depositphotos.com

На початку травня 2023 у Козерогів може бути не дуже багато оптимізму: деякі справи підуть не так, як задумувалося спочатку, але опускати руки не варто. Напористість і цілеспрямованість допоможуть вам досягти успіху. 

В особистих стосунках холостим Козерогам зірки радять бути менш серйозними - проявіть свої емоції, й це допоможе привернути того, хто вам подобається. Корисно буде також поміняти місцями роботу і особисте життя: приділяти особистому більше часу.

Гороскоп для Водолія на травень 2023

Гороскоп для Водолія на травень 2023 / depositphotos.com

У кінці весни Водоліям захочеться побути на самоті. Тому ви на деякий час можете зникнути з поля зору тих, хто буде заважати вам відпочивати від світу. Зірки радять використати цей період, щоб збоку роздивитися своє оточення. Можливо, вам варто очистити простір від деяких людей. 

У роботі будьте обережні з новими проектами, та водночас не бійтеся виходити із зони комфорту. У такий спосіб досягнете успіху і в кар'єрі, і в особистому житті.

Гороскоп для Риб на травень 2023

Гороскоп для Риб на травень 2023 / depositphotos.com

У травні на Риб чекає емоційний і не дуже легкий період. Вам варто буде на якийсь час одягти "броню" - щоб випадково сказана фраза у ваш бік не стала причиною розладу або навіть депресії.

Якщо є можливість, проводьте більше часу на природі або вирушайте в поїздку - це врівноважить емоційний фон. Перемикайтеся на свої цілі і бажання та докладіть максимум зусиль, щоб домогтися їх. І тоді кінець весни порадує приємними враженнями.

Вас також можуть зацікавити новини: