Гороскоп для риб на грудень 2021 / pixabay.com

Згідно із заповітами астрологів, представники водного знака можуть зробити вибір на користь кар'єри, абсолютно не звертаючи уваги на особисте життя. Багатьох з вас чекають зміни в професійній сфері, а домовленості і знайомства помітно вплинуть на майбутнє.

Гороскоп кар'єри на грудень 2021

Риб чекають зміни в професійній сфері / ua.depositphotos.com

З 1 по 10 грудня Нептун буде перебувати в регресивному стані по відношенню до вашого знаку. Це означає, що прийшов час для внутрішньої ревізії. Ніхто не просить вас різко міняти роботу або місце проживання, але ось розібратися з тим, чого вам дійсно хочеться, необхідно.

Починаючи з 13 грудня, починається важкий робочий тиждень. Вас можуть підвести колеги, особливо, якщо очікування були завищені. Можливі непередбачені витрати, тому намагайтеся берегти фінанси.

Відео дня

До кінця місяця ситуація налагодиться, хоча вас і будуть мучити незавершені справи. Для тих, хто шукає нову роботу, зірки обіцяють безліч цікавих пропозицій. Загальна фінансова обстановка місяця вельми сприятлива - швидше за все, гроші будуть надходити регулярно.

Гороскоп кохання на грудень 2021

Астрологи радять Рибам частіше виходити з дому / depositphotos.com

Самотнім Рибам зірки обіцяють нові знайомства і захоплення. Астрологи рекомендують не відмовлятися від привабливих пропозицій і частіше виходити з дому - так більше шансів зустріти свою половинку. Ближче до кінця року краще брати ініціативу в свої руки, навіть незважаючи на те, що Рибам це невластиво.

Читайте такожВодолій: гороскоп на грудень 2021, передбачення астрологів на місяцьТі представники знака, які знаходяться в неофіційних відносинах, повинні більше часу приділяти своїм партнерам. З 13 по 19 грудня вплив Чорного Місяця буде занадто відчутним, вам захочеться розважатися без коханої людини. Зірки настійно не рекомендують цього робити.

Сімейні Риби можуть загрузнути в конфліктах з молодшим поколінням. Замість того, щоб лаятися, краще піти на поступки і спробувати зрозуміти співрозмовника. Також незайвим буде вибратися на природу разом з чоловіком, щоб зміцнити сімейні узи.

Гороскоп здоров'я на грудень 2021

У грудні стежте за своїм харчуванням / depositphotos.com

Астрологи вважають, що з 1 по 9 грудня краще звертатися до народної медицини, а не традиційної. Багато препаратів не будуть ефективними, так що, ретельно стежте за своїм внутрішнім станом.

З 11 по 21 грудня Риб здолають інфекції і віруси. Для того, щоб зміцнити імунітет, займайтеся фізкультурою, їжте більше фруктів і овочів, гуляйте на свіжому повітрі. 

У період з 22 по 31 грудня ваше самопочуття буде чудовим, але можливі перепади настрою. 24 і 25 грудня намагайтеся раніше лягати спати, щоб відновити сили. Пам'ятайте про те, що через недосип можуть початися головні болі і зробіть все, щоб цього уникнути.

Читайте також: