Гороскоп Риби на грудень 2022 / depositphotos.com

Останній місяць року обіцяє вам струс: і на роботі, й в особистому житті ви почнете користуватися несподіваним попитом. Гороскоп Риби на грудень радить у будь-якій ситуації залишатися на своїй хвилі й продовжувати мріяти.

Гороскоп кар'єри на грудень 2022

У грудні у Риб на роботі все буде дуже неоднозначно. На вас ніби звалиться вся напруга року. Вам пригадають всі помилки і промахи, причому не тільки ваші, але і чужі. А потім візьмуть - і видадуть премію.

Під Новий рік ви, як за помахом чарівної палички, закриєте всі питання. 

Відео дня

Гороскоп кохання на грудень 2022

До вас у знак повернувся Юпітер, кажуть астрологи, який принесе щастя, а Венера допоможе в амурних справах у кінці місяця. Ідіть на концерт або новорічну вечірку - можливо, саме там на вас чекає цікаве знайомство. 

Зірки кажуть, що зараз ви надзвичайно привабливі для протилежної статі, але якщо у вас є друга половинка, то будьте обережні з фліртом. Замість цього сімейним Рибам краще влаштувати довгі душевні застілля з близькими та друзями.  

У грудні ви помітите, як ваші бажання чудесним чином здійснюються. Мрійте - все збудеться!

Гороскоп здоров'я на грудень 2022

У грудні зверніть увагу на кістки і суглоби. Якщо буде момент, проконсультуйтеся з лікарем, а поки уникайте різких рухів і не піднімайте важкого. Нехай фізичне навантаження буде легким.

Вас також можуть зацікавити новини: