Гороскоп для риб на жовтень 2023 / pixabay.com

Рибам у жовтні 2023 потрібно бути прагматичними і піклуватися про себе та тих, хто вас підтримує. Можливо, вам доведеться переглянути робочі, дружні та любовні стосунки і чесно відповісти собі, чи все вас у них влаштовує. Побутові та робочі завдання даватимуться легко, а грамотний тайм-менеджмент дасть змогу менше втомлюватися. Знайдіть джерело натхнення і насолоджуйтеся підтримкою і турботою про вас інших, радить гороскоп Риб.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2023

У першій половині жовтня у Риб можуть виникнути деякі проблеми на роботі - вам буде складно знайти спільну мову і захочеться просто сховатися від усіх і вся. Але це не є добре, попереджають зірки, оскільки похитне вашу репутацію і професіоналізм.

Але вже з 15 числа все налагодиться: можуть з'явитися нові контракти і прибуток, а вам самим також захочеться вийти у світ. Беріться за нові проєкти і не бійтеся йти на ризик, але боргів краще не робити.

Відео дня

Значно поліпшити матеріальне становище в жовтні не вийде, але зусилля даром не пропадуть - це фундамент для майбутнього.

Гороскоп кохання на жовтень 2023

Жовтень - не надто сприятливий для нових знайомств, тому неодруженим Рибам зірки радять не витрачати час на пошуки партнера. Але водночас є ймовірність службового роману: тримайте вухо напоготові та перевірте спершу, чи вільна насправді ця людина. 

Сімейним Рибам слід бути стриманішими і уникати конфліктів із партнером, рекомендує гороскоп для Риб на місяць. Вам може здатися, що на вас тиснуть - вирішуйте всі проблеми разом і без зайвих емоцій. 

Гороскоп здоров'я на жовтень 2023

У жовтні 2023 Рибам протипоказаний екстрим. Як би не хотілося сплеску адреналіну, зірки радять не пірнати в небезпечні розваги, якщо ви не підготовлені. 

Таке ж попередження стосується й екстремальних дієт - схуднути по-швидкому не вийде, а ось нашкодити здоров'ю можна. Присвятіть більше часу фізичним навантаженням, частіше гуляйте на свіжому повітрі та просто збалансуйте раціон - гарне самопочуття і настрій гарантовано, каже гороскоп на жовтень 2023.

Раніше ми публікували місячний календар на жовтень 2023 зі сприятливими і несприятливими датами.

Вас також можуть зацікавити новини: