Перевірка на сумісність за знаком Зодіаку / depositphotos.com

Астрологи вважають, що вибирати партнера потрібно обережно - враховуючи його знак Зодіаку. Якщо нехтувати даними Всесвіту, то можна незабаром розчаруватися і втратити відносини. УНІАН розповість, які вони - найбільш гармонійні знаки Зодіаку.

Ідеальна сумісність знаків Зодіаку

Сумісність знаків Зодіаку в коханні / фото ua.depositphotos.com

Лев і Стрілець

Два представника стихії вогню прекрасно уживаються один з одним. Їх обопільні волелюбність, емоційність і тяга до пригод не стає причиною сварок, а навпаки - виявляється ключиком до взаєморозуміння. Сильний характер обох партнерів і постійний рух вперед - міцний фундамент для довгого союзу.

Відео дня

Телець і Рак

Вода і земля - відмінне поєднання, де спокійний і розважливий Телець зможе приборкати експресивність і образливість Рака. Упертість представника стихії Землі допоможе вирішити будь-які проблеми, а винахідливість Рака виведе цю прекрасну пару до нових горизонтів подій.

Стрілець і Водолій

Неймовірно потужний союз, заснований на пристрасті і довірі. Класична модель сім'ї з двома дітьми і собакою - це не для них, зате таку пару чекають великі справи і яскраві емоції. У Водолія виходить приборкати палкий темперамент Стрільця, а представник вогняної стихії натомість стає двигуном прогресу і надійним дружнім плечем.

Терези і Близнюки

Багато що в цьому союзі тримається саме на діалогах - обидва знаки стихії повітря відмінно розуміють один одного. Вони можуть довіряти і обговорювати абсолютно будь-які речі, тим самим доводячи, що для щасливих відносин важливо говорити з партнером. До того ж, часто Терези і Близнюки вже при першій зустрічі відчувають, ніби знають людину все життя.

Козеріг і Телець

Два впертих знака Зодіаку, де жоден не збирається поступатися іншому, все-таки вважаються одними з найбільш підходящих один одному в астрології. Найчастіше, міцні відносини тримаються на пристрасті і потягу, а вже потім приходить взаєморозуміння. Це поєднання знаків - одне з найнадійніших, на думку експертів.

Вас також можуть зацікавити новини: