Гороскоп Телець на грудень 2022 / depositphotos.com

Тельці в грудні будуть кардинально змінювати свої пріоритети в житті, стверджують астрологи. Вас чекає суцільне везіння: і на роботі, і на особистому фронті. Але, будучи в фаворі, не забувайте, що колишні не завжди заслуговують на другий шанс. Краще подумати про себе коханого.

Гороскоп кар'єри на грудень 2022

Грудень 2022 для Тельців почнеться похмуро - попереду вас чекає довгий період непростих моментів і важких рішень. В основному це буде пов'язано з роботою. "А чи не пора поміняти пріоритети?" - подумаєте ви. І вирішите, що, звичайно, пора. Радимо вам вже починати готувати грунт для серйозних змін - тоді в майбутньому буде легше.

А ось починаючи з середини грудня у Тельців починається смуга везіння. Нові проекти, нові пропозиції по роботі - і все багатообіцяюче... Астрологи кажуть, що тут не обійдеться без магії: будуть і проблеми, і важкі ситуації, але всі вони вирішаться чудесним чином, ніби за помахом чарівної палички.

Відео дня

Гороскоп кохання на грудень 2022 

Часу в Тельців в грудні практично не буде, але ми радимо знайти його для зустрічей з друзями. Цілком ймовірно, що на одній з таких зустрічей холості Тельці зустрінуть другу половинку. 

Заміжнім і одруженим Тельцям в той же час слід бути обережними: про себе можуть нагадати колишні. Тому перш, ніж повернути їх в категорію теперішніх, згадайте, як вони стали колишніми. І в будь-якій незрозумілій ситуації прислухайтеся до свого серця.

Гороскоп здоров'я на грудень 2022

У грудні Тельцям варто подумати, що найбільше забирає у них енергію й розумно перерозподілити свої ресурси. Останній місяць року - гарний час, щоб відмовитися від шкідливих звичок. Тому - відмовляйтеся. Або хоча б почніть це робити, щоб у новому році з новими силами втілити в життя все задумане. І нехай вам в цьому знову допоможе магія. 

Вас також можуть зацікавити новини: