Гороскоп для Терезів на грудень 2021 / depositphotos.com

Розташування планет досить вдале в кінці року для Терезів. Інтелектуальні здібності будуть на вищому рівні, успіх у справах гарантований. Єдиний нюанс - навколо вас буде величезна кількість відволікаючих факторів.

Як навчитися концентруватися на головному і чого чекати від першого місяця зими - читайте на УНІАН.

Гороскоп кар'єри на грудень 2021

Намагайтеся не відступати від своєї мети / ua.depositphotos.com

Початок місяця виявиться неймовірно вдалим для тих представників знака, професійна діяльність яких пов'язана з документами і фінансами. З 1 по 9 грудня ваші старання будуть помічені і оцінені керівництвом.

Відео дня

З 10 грудня Всесвіт почне вас відволікати за допомогою родичів - їх прохання будуть озвучуватися регулярно. Постарайтеся або знайти баланс, або делікатно відмовити - вам не можна відволікатися від наміченої мети. З 13 по 21 грудня особливо важливо приділити час завершенню старих справ, щоб почати новий рік з чистого аркуша.

Остання декада місяця буде особливо складною для представників творчих професій. Астрологи рекомендують не перенапружуватися і берегти сили, тоді фінансова ситуація покращиться. Хоча, за місяць кількість витрат все одно збільшиться - витрачати будете, в основному, на потреби сім'ї.

Гороскоп кохання на грудень 2021

Любовний гороскоп на грудень 2021 / фото ua.depositphotos.com

Читайте такожГороскоп здоров'я на тиждень 29 листопада - 5 грудня: кому треба берегти здоров'яСамотні представники знака не особливо будуть прагнути знайти собі пару, але з 10 числа їм захочеться любові і турботи. Венера вплине на Терези позитивно, так що, життєвих сил буде предостатньо. Особливо вдалими для нових знайомств виявляться 18 і 19 грудня.

Для тих представників знака, у яких вже є пара, ті ж самі числа можна використовувати для того, щоб вийти на новий рівень - з'їхатися або укласти шлюб. Сімейні Терези, на думку астрологів, повинні більше приділяти часу своїй родині. Можливі конфлікти, але до кінця місяця ситуація налагодиться.

Гороскоп здоров'я на грудень 2021

Більше відпочивайте і бережіть здоров'я / фото ua.depositphotos.com

В першій декаді місяця необхідно особливо трепетно ставитися до гігієни - мити руки, носити маску, дезінфікувати поверхні. З 9 по 20 грудня ваш імунітет буде міцним, а настрій хорошим. Це вдалий період, щоб позбутися від шкідливих звичок і спробувати різні техніки медитації.

З 22 по 31 грудня можливе погіршення самопочуття або загострення хронічних недуг. Постарайтеся в цей час більше відпочивати, пити вітаміни і спостерігати за своїм станом. Якщо біль не проходить, звертайтеся до лікаря і не займайтеся самолікуванням.

Читайте також: