Гороскоп Водолій на грудень 2022 / depositphotos.com

У Водоліїв у грудні все добре - і на роботі, й на особистому фронті, кажуть зірки. Правда, роботи щось останнім часом, як у дурня фантиків. Що з цим робити - радить гороскоп Водоліям. 

Гороскоп кар'єри на грудень 2022

Гороскоп на грудень 2022 говорить, що місяць у Водоліїв буде ду-у-уже насиченим. Роботи буде хоч відбавляй, невідомо звідки з'явиться відрядження, а ще начальник доручив сходити туди, не знаю куди й принести того, не знаю чого. Загалом, працювати доведеться на знос. Але ви з усім впораєтеся і, як результат, отримаєте непогану фінансову винагороду. 

Правда, починаючи з середини місяця вам захочеться від усіх сховатися, але можете про це навіть не мріяти до 31 грудня. Використовуйте грудень по максимуму - це ваш зоряний час. 

Відео дня

Гороскоп кохання на грудень 2022

У грудні в неодружених Водоліїв буде багато романтики. Фліртуйте, але в лайтовому режимі - не виснажуйте себе. Залиште любовні звершення на наступний місяць - тоді все зможете втілити в життя.

У сімейних Водоліїв вдома все добре: ваша половинка вас розуміє і підтримує, коли вже ні на що немає сил. 

Гороскоп здоров'я на грудень 2022

Астрологи радять Водоліям у грудні звернути увагу на здоров'я - це ваше вразливе місце. І все тому, що ви харчуєтеся як трапиться й плюс до всього занадто багато нервуєте. Намагайтеся налагодити свій режим дня і харчування, частіше гуляйте й думайте про хороше. Адже наближається час чудес і здійснення бажань, не відлякуйте їх похмурими думками.

Вас також можуть зацікавити новини: