Що каже гороскоп для Водолія на грудень 2023 / pixabay.com

Власне, пригод ніяких шукати не доведеться - вони самі знайдуть вас. Когось потрясе на роботі, когось - у стосунках, але це не привід "виходити з берегів". Де чекати підступів цього місяця, підкаже гороскоп Водолія.  

Гороскоп кар'єри та фінансів на грудень 2023

Народжені під знаком Водолія можуть зіткнутися з деякими перешкодами на роботі в останньому місяці року. Вам може не вистачати задоволення від роботи: є ймовірність, що відмова колег від співпраці сповільнить вас, і ви можете втратити престижну пропозицію. У другій половині місяця ви отримаєте невеликий перепочинок, і справи можуть піти в правильному напрямку. Вам варто попрацювати над своїми комунікативними навичками.

Ті, хто має власний бізнес, на початку грудня можуть зазнати невдач, але згодом робота почне налагоджуватися. Грошові надходження в цьому місяці будуть посередніми - не варто очікувати занадто багато у фінансовому плані. 

Відео дня

Гороскоп кохання на грудень 2023

Деякі непорозуміння з партнером у цьому місяці зіпсують вашу домашню гармонію. Владнати ситуацію допоможе відверте і відкрите спілкуватися з партнером. Порада місяця - тримайте свій темперамент під контролем і намагайтеся не реагувати занадто бурхливо.

Крім цього, з іншими членами родини у грудні у вас можуть бути деякі суперечки, але вони, ймовірно, розвіються в другій половині місяця.

Гороскоп здоров'я на грудень 2023

Є ймовірність, що на початку грудня вас може спіткати ломота в суглобах. Вам доведеться докласти чимало зусиль, аби впоратися з недугою, але впродовж місяця хворобливість зменшиться. Порада від астрологів: будьте більш розслабленими та зберігайте спокій.

Раніше ми публікували місячний календар на грудень 2023 зі сприятливими і несприятливими датами.

Вас також можуть зацікавити новини: