Риби і Діви наділені найяскравішими недооціненими рисами / колаж УНІАН з фото ua.depositphotos.com

Гороскоп для Діви (стихія земля) дуже цікавий - за відомостями астрологів, найяскравіша недооцінена риса представників цього знака Зодіаку криється в інтимній сфері життя.

Діви схильні до сексуальних відхилень, інтимна сфера - одна з тих, в яких їхня поведінка може бути разюче еластичною, йдеться у статті New York Post. "...Діву сприймають як скуту, прискіпливого святенника з осудливим блиском в очах... Проте Діва - це мінливий земний знак, який не отримує належної похвали за свою здатність удосконалюватися, адаптуватися, тримати удар чи проявляти винахідливість у кризових ситуаціях", - наголошується в матеріалі.

Крім того, Діва - знак Зодіаку, який з вашого дозволу здатний організувати вам неперевершену радість. "Якщо ж ні, то це буде ваша втрата і їхній гнів. Крім того, Діви дуже сексуально девіантні, а плотські стосунки - це та сфера, в якій їхні стандарти й поведінка настільки гнучкі, що це може шокувати", - підкреслюється в статті.

Відео дня

Також яскрава недооцінена риса є у Риб. Знак Зодіаку Риби (стихія вода) наділений здатністю інтуїтивно відчувати і передбачити потреби інших, що дає їм перевагу і є силою, яку легко можна використовувати, щоб отримати якусь вигоду.

Люди, народжені під цим знаком, - аси в маніпулюванні людьми, вони можуть змусити когось виконати їхні бажання, а потім ще й переконати людину в тому, що це з самого початку була її ідея.

Цікаві новини щодо астрології

Раніше був опублікований гороскоп для Діви на сьогодні, а також астропрогноз для Риб. Астрологи радили Дівам все заздалегідь розпланувати, щоб найкраще втілити у життя задумане.

В астропрогнозі для Риб йдеться, що необхідно бути уважними до потреб тих, хто поруч, а також не ігнорувати підказки внутрішнього голосу.

Діва і Риби - дати

Дівами називають людей, які народилися в період з 23 серпня до 22 вересня. Рибами вважають тих, хто святкує день народження з 19 лютого до 20 березня.

Вас також можуть зацікавити новини: