Гороскоп здоров'я на тиждень / фото 1zoom.ru

Зірки і планети пророкують не тільки наше майбутнє, але і стан здоров'я найближчими днями. Гороскоп здоров'я підкаже всім знакам Зодіаку які небезпеки чекають вас на цьому тижні, і як захистити себе від можливих недуг.

Овен

На цьому тижні не виключені дрібні неприємності і недуги, але серйозних проблем зі здоров'ям не буде. Ваше самопочуття буде прямо залежати від настрою, тому вкрай важливо бути на позитиві. Зірки обіцяють, що будь-які ваші проблеми вирішувані.

Телець

Тиждень буде непростий через часті головні болі, втому, безсоння і незрозумілу тривогу. Постарайтеся зняти напругу і зайнятися улюбленими справами. Побалуйте себе.

Відео дня

Близнюки

Якщо ви хочете зберегти хороше самопочуття, збільште фізичну активність. Чим більше ви рухаєтеся на цьому тижні, тим бадьоріше будете себе почувати. Постарайтеся ходити пішки не менше ніж годину в день.

Рак

Читайте такожМісячний посівний календар на грудень 2021: коли можна працювати з рослинамиСамопочуття Раків на цьому тижні може погіршитися через дисбаланс роботи і відпочинку. Вам однаково шкідливо переробляти і занадто багато байдикувати. Гороскоп рекомендує вам кожен день виділяти час для розумової або фізичної активності і розслаблення.

Лев

Самопочуття Левів буде дуже хорошим. Можлива невелика втома на вихідних, але вам точно вистачить енергії для всіх насущних справ. Зірки рекомендують вам влаштувати собі ароматерапію. Оточіть себе приємними запахами, купіть засоби гігієни з улюбленим ароматом.

Діва

Дівам із захворюваннями серця і судин потрібно бути дуже уважними на цьому тижні. Завжди носіть з собою свої таблетки. При загостренні своїх симптомів і підвищенні тиску не відкладайте візит до лікаря. Їжте більше горіхів і червоної риби.

Терези

Вашому здоров'ю на цьому тижні нічого не загрожує, але ви будете наполегливо шукати у себе нездужання і хвороби. Припиніть себе накручувати і даремно хвилюватися. Якщо вас турбують реальні неприємні симптоми – пройдіть обстеження у лікаря, навіть якщо точно впевнені у своєму діагнозі. Інтуїція вас підведе.

Гороскоп хвороб на тиждень / depositphotos.com

Скорпіон

На цьому тижні Скорпіонам не потрібно слухати ніяких порад у сфері здоров'я від друзів і рідних. Тільки лікарі зможуть дати вам правильні рекомендації. Також не займайтеся самолікуванням, навіть якщо раніше воно допомагало. Зараз це тільки зашкодить.

Стрілець

Зірки попереджають вас про можливі болі в шлунку і нудоті. Ваш організм зараз дуже погано сприймає будь-які незвичні продукти і зміни в режимі харчування. Цей тиждень не підходить для харчових експериментів, дієти і голодування.

Козеріг

Козерогам дуже важливо дотримуватися самодисципліни в ці дні. Не переїдайте, не лінуйтеся і не піддавайтеся шкідливим звичкам – навіть якщо дуже хочеться. Якщо не будете себе контролювати, то отримаєте серйозні проблеми зі здоров'ям.

Водолій

На цьому тижні для вас дуже небезпечний недосип. Якщо немає можливості довше спати вранці – лягайте спати раніше. Відкладіть всі інші справи заради сну, інакше не уникнете серйозних проблем зі здоров'ям. На вихідних може боліти голова.

Риби

Ваші легені зараз дуже вразливі і потребують додаткового захисту. Обов'язково одягайтеся по погоді, носіть захисні маски і не дихайте холодним повітрям. Не забувайте провітрювати кімнату, щоб повітря не застоювалося. Якщо ви курите – постарайтеся мінімізувати цю шкідливу звичку.

Вам також може бути цікаво: