Гороскоп здоров'я на тиждень / 1zoom.ru

Зірки і планети пророкують не тільки наше майбутнє, але і стан здоров'я найближчими днями. Гороскоп здоров'я підкаже всім знакам Зодіаку які небезпеки чекають вас на цьому тижні, і як захистити себе від можливих недуг.

Овен

На цьому тижні ви можете зіткнутися з алергією, отруєнням, загостренням хронічних захворювань. Завжди майте при собі необхідні ліки, не пробуйте нову косметику, побутову хімію і незвичайну їжу.

Телець

Ваші органи дихання зараз під великою загрозою. По можливості зробіть УЗД або флюорографію в легенях. Не забувайте надягати шарф і шапку. Провітрюйте приміщення хоча б ненадовго, навіть якщо на вулиці холодно.

Відео дня

Близнюки

Хороший тиждень для профілактики, походу до лікаря, проведення операцій. Близнюки, які хворіють, швидко одужають, а здорові будуть відчувати себе добре. На вихідні можуть боліти зуби і ясна.

Рак

На цьому тижні гороскоп рекомендує зменшити кількість білкової їжі в раціоні. М'ясо, молочні продукти і яйця зараз важко перетравлюються. При вживанні м'яса не виключені нетравлення і нудота.

Лев

Якщо ви регулярно приймаєте ліки або п'єте багато препаратів одночасно – потрібно бути уважнішими до організму. Звичні ліки можуть гірше засвоюватися і викликати побічні ефекти.

Діва

Ваше самопочуття буде стабільним. Хворим Дівам не варто чекати поліпшень на цьому тижні, але здорові не захворіють. Навіть якщо вам не стає краще – не опускайте руки і продовжуйте лікування.

Гороскоп хвороб на тиждень / фото ua.depositphotos.com

Терези

На цьому тижні Терези будуть схильні до утворення набряків і прищів. Рекомендується зменшити кількість солі в організмі і пити воду рівномірними обсягами.

Скорпіон

Скорпіонам потрібно берегти спину. Не підіймайте важких речей, тепло одягайтеся і дотримуйтесь техніки безпеки. Також потрібно стежити за своєю поставою – сидіть з рівною спиною і не працюйте в ліжку.

Стрілець

У ці сім днів Стрільцям потрібно прислухатися до сигналів організму. Ваше тіло саме підкаже коли воно потребує відпочинку, фізичного навантаження і їжі. Не варто турбуватися про дієту або тренуваннях – нехай вами керує інтуїція.

Козеріг

Козерогам потрібно ретельно дотримуватися правил гієни, особливо ротової порожнини. Не забувайте частіше мити руки, полоскати горло, обов'язково вимивайте продукти харчування. На цьому тижні підвищений ризик заразитися інфекцією повітряно-крапельним шляхом.

Водолій

Водоліям для гарного самопочуття потрібно тепло. Якщо вдома холодно – включіть обігрівач або накрийтеся пледом. Тримайте в теплі шию і руки, інакше можете застудитися. Обов'язково змініть легке взуття на зимову.

Риби

Гороскоп рекомендує вам збільшити фізичні навантаження. Робіть зарядку вранці, запишіться в спортзал або хоча б більше ходіть пішки. Спорт поліпшить самопочуття і якість сну, додасть сил.

Вам також може бути цікаво: