Гороскоп здоров'я на тиждень / фото Depositphotos

Зірки і планети пророкують не тільки наше майбутнє, але і стан здоров'я найближчими днями. Гороскоп здоров'я підкаже всім знакам Зодіаку які небезпеки чекають вас на цьому тижні, і як захистити себе від можливих недуг.

Овен

На цьому тижні ви з великою ймовірністю можете захворіти на ГРВІ. Бережіть ніс, горло і вуха. Обов'язково одягайтеся по погоді. Якщо повітря морозне, дихайте через шарф або маску. Не забувайте завжди мити руки після вулиці.

Телець

Для Тельців дуже важливо повноцінно харчуватися. Зараз не вдалий час для дієт і голодування. Їжте різні види м'яса і риби, горіхи, сухофрукти і зелень. У другій половині тижня слід обмежити вживання алкоголю.

Відео дня

Близнюки

На цьому тижні можуть виникнути проблеми з суглобами і кістками. Високий ризик розтягувань, переломів, різних травм. Зірки рекомендують більше займатися спортом і почати боротьбу із зайвою вагою.

Рак

Читайте такожНевдахи грудня: які знаки Зодіаку частка випробує на міцністьДля Раків настає складний час. Ваш імунітет зараз ослаблений, а лікування хвороб не буде ефективним. Ракам потрібно набратися терпіння і продовжувати лікування. Якщо лікар виписав вам якісь ліки – обов'язково пропийте повний курс.

Лев

Леви відчують сильні емоційні гойдалки. В один день ви можете страждати від тривоги і зневіри, а вже на наступний відчуєте неймовірні веселощі. Така підвищена емоційність негативно вплине на ваш сон і може викликати головний біль.

Діва

Зараз важливо стежити за здоров'ям зубів і ротової порожнини. Знайдіть час для походу до стоматолога. У другій половині тижня потрібно збільшити фізичні навантаження або хоча б більше ходити пішки.

Гороскоп хвороб на тиждень / slovofraza.com

Терези

Майже у кожної людини є застарілі хвороби і не доліковані травми. На цьому тижні всі проблеми Терезів дадуть про себе знати. На цьому тижні вам варто зайнятися з собою і нарешті пройти всі необхідні обстеження. Деякі проблеми потребують огляду різних лікарів для складання повної картини.

Скорпіон

Скорпіони часто будуть відчувати головний біль, запаморочення, сильну слабкість. Вам буде не вистачати сил навіть на буденні справи, а працездатність сильно погіршитися. Набратися енергії допоможе масаж, косметологічні процедури, трав'яні чаї.

Стрілець

Цей тиждень буде для Стрільців сприятливим. Нові хвороби і симптоми вам не загрожують, а старі успішно вилікуються. В кінці тижня і на вихідних рекомендується відмовитися від алкоголю і куріння, інакше ваше самопочуття сильно погіршиться.

Козеріг

Читайте такожРік Тигра 2022: коли настане, в чому зустрічати, гороскоп для знаків ЗодіакуКозерогам потрібно дотримуватися техніки безпеки і не перенапружуватися. На цьому тижні підвищений ризик травм, ударів і переломів. По можливості з'їздіть на транспорті, не носіть підбори і не піднімайте важкі речі.

Водолій

Тиждень порадує Водоліїв міцним імунітетом, приливом сил і прекрасною роботою організму. Ви можете їсти будь-яку їжу, більше працювати або відправитися в поїздку. Зараз вам під силу практично все.

Риби

В першу половину тижня дуже важливо стежити за серцем і артеріальним тиском. Особливо небезпечним буде цей період для Риб з гіпертонією. Обов'язково носіть серцеві таблетки з собою в сумці. У другій половині тижня рекомендується більше відпочивати і раніше лягати спати.