Тижневий астрологічний прогноз / ru.depositphotos.com

Положення зірок і планет на небі має прямий вплив на людей. Ідеальний варіант, звичайно - скласти свою особисту натальную карту, щоб бути у всеозброєнні. Але для початку достатньо і звичайного гороскопу - це також допоможе дізнатися, що чекає вас у найближчому майбутньому.

Овен

Гороскоп хвороб на тиждень попереджає, що переохолоджуватися вам категорично не можна. Уважно стежте за тим, як ви одягнені. Не перебувайте довго на протязі або під кондиціонером. 

Телець

Вам слід зменшити кількість фізичних навантажень або зовсім від них відмовитися. Астропрогноз говорить, що організм просто не готовий до виснажливих тренувань. Головний девіз цього тижня: «Не перепрацьовуватися»

Відео дня

Близнюки

Пора почати відповідально ставитися до того, що ви їсте і п'єте. По можливості уникайте змішування продуктів, краще вживати їх окремо. Також зірки впевнені, що на цьому тижні краще обійтися без БАДів та інших подібних речовин. Вживайте їжу в її натуральному вигляді, навіть якщо спочатку вам буде здаватися це несмачним.

Гороскоп хвороб 28 червня-4 липня / ru.depositphotos.com

Рак

Представникам водної стихії доведеться відкласти всі свої справи і навести порядок в аптечці. Перевірте, чи всі необхідні ліки у вас є і чи нічого ви не забули купити. Зробіть це, навіть якщо зараз зі здоров'ям все в повному порядку. Краще нехай у вас будуть медикаменти на «Всякий пожежний».

Лев

Горді і незалежні леви з 28 червня по 4 липня будуть в шикарному настрої. З'явиться здатність мислити тверезо, адекватно оцінювати свої можливості, отримувати вигоду з ситуацій і не засмучуватися через дрібниці. Проявіть турботу про себе - замість випічки їжте фрукти, контролюйте споживання алкоголю і постарайтеся не курити.

Діва

«Активність»‎ - головне слово на цьому тижні. Астрологи радять більше займатися спортом, піти на фітнес, якщо довго збиралися. Найчастіше вибиратися на пікніки або вечірні прогулянки. Поєднуйте активний відпочинок з якісним розслабленням, так у вас вийде швидко підняти тонус всього організму.

Астрологічний прогноз / ru.depositphotos.com

Терези

Гороскоп хвороб на тиждень попереджає вас бути обережними за кермом. Водії, які не можуть відмовитися від свого транспортного засобу, повинні подвоїти, а то й потроїти, пильність на дорозі. Крім того, стежте за своїми жестами і позами - в період з 28 червня по 4 липня висока ймовірність ударів і різного роду каліцтв.

Скорпіон

Читайте такожСексуальний гороскоп на липень 2021: секс, кохання і рок-н-ролЯскравим і норовливим Скорпіонам астрологи рекомендують не робити поспішних висновків. Навіть якщо у вас є в житті якась драма, ви знаходите рішення проблеми, читаючи статті в журналах або радячись з близькими. Забуваєте про те, що не завжди вмієте дивитися на ситуацію з різних сторін. Будьте обережні і, якщо проблема серйозна, сходіть до лікаря.

Стрілець

Так, ми знаємо, як ви втомилися. Навіть якщо поки що самі цього не визнаєте. Початок тижня - відмінний привід зайнятися своїм психологічним і фізичним здоров'ям. Висипайтеся, смачно і корисно харчуйтеся, почніть займатися енергетичними практиками. Зробіть це, поки не пізно.

Козеріг

Зірки обіцяють на цьому тижні погані новини - є ризик вступити в нерівну сутичку з шлунково-кишковим трактом і потерпіти нищівне фіаско. Щоб цього не сталося, ретельно мийте свіжі овочі і фрукти, дотримуйтесь правил особистої гігієни і постарайтеся не їсти на ходу.

Водолій

З 28 червня по 4 липня вам слід приділити особливу увагу своїм м'язам. Робіть зарядку вранці, розминку і затримку. Збільшуйте гнучкість тіла, виконуйте нескладні фізичні вправи. Якщо є можливість - подбайте про свою спину і сходіть на масаж.

Риби

Астрологи рекомендують, по можливості, не брати зайву відповідальність і поберегти себе. Енергії у вас цілком достатньо, але тільки лише на звичайні повсякденні справи. Якщо раптом вам захочеться бігти попереду паровоза - не варто. Таке рішення може обернутися проблемами зі здоров'ям. 

Вас також може зацікавити:

.