Гороскоп здоров'я на тиждень / фото kadinim.com

Зірки і планети пророкують не тільки наше майбутнє, але і стан здоров'я в найближчі дні. Гороскоп здоров'я підкаже всім знакам Зодіаку які небезпеки чекають вас на цьому тижні, і як захистити себе від можливих недуг.

Овен

Овнам на цьому тижні потрібно берегти горло. Не пийте холодних напоїв, відмовтеся від морозива і регулярно полощіть горло з трав'яними зборами. Також велику небезпеку для вас представляє сигаретний дим.

Телець

Це хороший тиждень для відвідування лікаря, профілактичних обстежень і складання схеми лікування. Аналізи і діагнози в цей період будуть дуже точними. Однак самолікування і лікування народними засобами не будуть ефективними.

Відео дня

Близнюки

У Близнюків багато що залежить від їх дій на цьому тижні. Якщо ви не будете нічого робити, то ваше здоров'я не покращиться. Будь-які зміни способу життя, звичок і розпорядку дня підуть на користь і поліпшать самопочуття.

Рак

На цьому тижні енергія буде переповнювати вас, а всидіти на одному місці буде складно. Гороскоп обіцяє вам успіх в заняттях спортом, але застерігає від травм і перенапруги. Ракам часто буде не вистачати концентрації і зібраності. Особливо небезпечно для вас водити машину.

Лев

Гороскоп рекомендує вам проводити більше часу на свіжому повітрі і частіше гуляти. Це наповнить вас енергією і значно поліпшить самопочуття, навіть якщо погода не сприяє прогулянкам. Постарайтеся ні з ким не сваритися і не брати участь в конфліктах – бережіть нервову систему. По можливості відмовтеся від м'яса на кілька днів.

Діва

Гороскоп хвороб на тиждень / фото kruto.online

Зірки попереджають вас про посилення реакцій на ліки. Можлива поява алергії і почастішання побічних ефектів. Не рекомендується пробувати нові харчові продукти і косметичні засоби – можлива негативна реакція організму. У вівторок остерігайтеся застуди.

Терези

Зірки забезпечать вам гарне самопочуття, якщо ви не будете ризикувати і дотримаєтеся правил гігієни. Не слухайте ніяких порад у сфері здоров'я, крім рекомендацій лікаря. Операції та медичні процедури рекомендується проводити в середу і четвер.

Скорпіон

Хороший тиждень для догляду за шкірою обличчя і тіла. Вам підуть на користь будь-які маски, пілінги і масажі. На початку тижня можливі скачки артеріального тиску. На вихідних бережіть ноги – носіть зручне взуття без підборів.

Стрілець

Читайте також5 знаків Зодіаку серед жінок, на яких найчастіше одружуютьсяНайбільш вразливим місцем Стрільців на тижні буде спина. Не підіймайте важкі речі і не носіть сумки на одне плече. Якщо у вас сидяча робота – постарайтеся робити розминку щогодини. Хороший період для масажу.

Козеріг

Розпорядок дня буде сильно впливати на самопочуття. Обов'язково лягайте спати в один і той же час і досить відпочивайте. У п'ятницю і на вихідних рекомендується їсти легку рослинну їжу або зробити розвантажувальний день. У середу і четвер бережіть нирки.

Водолій

На цьому тижні зірки рекомендують вам відмовитися від м'яса, навіть якщо ви не є вегетаріанцем. Постарайтеся їсти більше сезонних продуктів, горіхів і насіння. На вихідних буде корисно відмовитися від кави, сигарет і алкоголю – ви відразу відчуєте сильне полегшення.

Риби

На цьому тижні Риби можуть часто відчувати слабкість і нездужання, головний біль, запаморочення. Це пов'язано зі зміною погоди і нервовими переживаннями. Зірки радять вам по можливості взяти невелику відпустку або хоча б усамітнитися на вихідних на природі.

Вам також може бути цікаво: