Карти Таро обіцяють Овнам казкове везіння / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп на тиждень (з 14 по 20 серпня). Виявилося, тільки три знака Зодіаку зуміють знайти безмірне щастя. Їм неймовірно пощастить, усі проблеми перетворяться на пил. Кому чекати на радість - розповість таро-гороскоп нижче.

Овен

Карти Таро обіцяють Овнам казкове везіння. Ви зірвете джекпот, удача нарешті буде на вашому боці. Новий тиждень принесе вам лише позитивні емоції, ви зумієте оговтатися після невдач у минулому.

Однак не варто забувати, що все у цьому житті може бути циклічним. Не думайте, що "біла смуга" буде вічною. А тому думайте про майбутнє і намагайтеся вчиняти так, щоб потім вам не довелося шкодувати через прикрі помилки.

Відео дня

Діва

Діви, як вважають тарологи, отримають дуже цінну пораду, яка допоможе їм впоратися з усіма проблемами. Не відмовляйтеся від допомоги і прислухайтеся до слів тих, хто за вас переймається. Часом ви можете відштовхувати від себе близьких людей, але це неправильно.

Якщо ви зумієте перебороти свою гординю і зробите так, як вам радять, життя перетвориться на справжнє свято. У вас вийде позбутися від усіх турбот і навіть поліпшити своє фінансове становище. Не втрачайте такий шанс.

Скорпіон

Скорпіони, на думку тарологів, занадто зациклилися на своїх невдачах. А тому Всесвіт вирішив дати їм можливість розслабитися. Усі проблеми перетворяться в пил, замість них у ваше життя прийдуть дива.

Вам особливо пощастить у коханні. Новий тиждень подарує масу романтичних пригод. Відкиньте всі сумніви і дайте хвилі любові накрити вас з головою!

Нагадаємо, раніше тарологи розповіли, на кого чекають великі проблеми. Невдачі потягнуть їх на дно.

Вас також можуть зацікавити новини: