Китайський гороскоп на 2024 рік Козеріг / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Китайський гороскоп по року народження вважається дуже древнім і точним. Ми підготували Китайський гороскоп на 2024 рік для Козерогів, народжених в різні роки. Прогноз на наступний рік підготував відомий український астролог Макс Гордєєв - instagram.com/maxgord.

Відео дня

Щур 

Вам необхідно бути більш обачними у виборі ділових партнерів, друзів і нового супутника життя. Не поспішайте відмовлятися від колишніх зв'язків, можливо, кому-небудь з близьких можна дати другий шанс. Сприятливі далекі поїздки і великі покупки.

Бик

Бикам не варто в цей період сподіватися на випадок і довіряти гроші випадковим проектам. Їм сприятливіше поки ззайнятися побутовими проблемами: розвивати вже наявне, відклавши глобальні зміни в справах на потім. Влітку і восени вдасться заробити непогані гроші і порадувати себе у відпустці.

Тигр 

Тиграм зірки радять без жалю рвати набридлі зв'язки: як в роботі, так і в особистому житті. Початок осені для цього - найсприятливіший момент. Не бійтеся поспішних рішень, чим швидше діяти, тим краще для вашого майбутнього. Китайський гороскоп для Козерогів рекомендує вам не терпіти неприємних для вас людей.

Кролик 

Представникам Кроликів варто більше розважатися і зменшити оберти на роботі. Всіх грошей все одно не отримати, та з ними і так все в порядку. Не забувайте про дозвілля, інакше є ризик нарватися на хронічний стрес.

Дракон 

Свій рік Дракон рекомендує провести в роботі, якщо є мета збільшити прибуток і якість життя. Чарівних перетворень не буде, якщо лінуватися, зате тих, хто буде плідно працювати доля потішить і чимало.

Змія 

Змій чекає приголомшливий успіх у всьому. Самотні представники знака зможуть обзавестися постійним супутником життя, бездітні - народити, спраглі визнання на роботі - отримати непогані ділові пропозиції або перспективне місце.

Китайський гороскоп Козеріг / фото ua.depositphotos.com

Кінь

Вам потрібен тривалий відпочинок і зміна способу життя. Скоректуйте режим дня, більше спите, налагодьте харчування. Високий ризик загострення хронічних патологій, тому важливо щадити організм і не перевантажувати нервову систему.

Коза 

Кіз чекає насичене спілкування, вирішення сімейних питань. Може знадобитися допомога близьких людей, а деяким доведеться допомагати. На роботі і в побуті також чекає чимало різних турбот, як дрібних, так і серйозних. У перервах між справами не можна забувати і про себе - займайтеся здоров'ям, робіть приємні покупки.

Мавпа 

Створення або зміцнення шлюбу вийде для Мавп на перший план. Можливе народження або усиновлення дитини, зміна місця проживання. Роботу в цьому році міняти небажано, тим більше, що на старому місці зміни також не виключені.

Півень 

Серйозно подумайте, як можна примножити наявні накопичення - в кінці року у вас виростуть витрати. Можна розширити бізнес, монетизувати хобі, почати економити. Великі шанси виграти в лотерею або отримати несподівану спадщину.

Пес

Рекомендується чергувати повсякденні рутинні обов'язки з періодами розслаблення і цікавим відпочинком. В середині року накопичена втома може привести до емоційного застою, влаштуйте собі профілактику: їдьте у відпустку, знайдіть нове захоплення.

Кабан 

Цілеспрямованість і завзятість доведуть Кабанів до завершення всіх намічених планів. Удача буде супроводжувати у всьому: від випадкових знайомств до побудови нового бізнесу або створення сім'ї. Дерзайте і нічого не бійтеся. Китайський гороскоп для Козерогів на 2024 рік радить прислухатися до своєї інтуїції - правда на вашому боці.

Вас також можуть зацікавити новини: