Китайський гороскоп Леви / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Китайський гороскоп по року народження вважається дуже древнім і точним. Ми підготували китайський гороскоп на 2024 рік для Левів, народжених в різні роки. Прогноз на наступний рік підготував відомий український астролог Макс Гордєєв - instagram.com/maxgord.

Відео дня

Пацюк

Зверніть увагу на відносини з близькими людьми. Можливо, хтось із них ображений вашою байдужість або боїться сказати про назрілу проблему. Розмови допоможуть у вирішенні безлічі проблем, але важливо займати рівні позиції в діалозі.

Перша половина року підійде для зниження ваги, змін у зовнішності, оновлення гардеробу. Якщо ви самотні, то ближче до середини літа варто зайняти активну позицію, не сподіватися на те, що прекрасний незнайомець сам постукає в двері і діяти! Вам допоможуть харизма, впевненість в собі і оптимізм.

Китайський гороскоп для Левів на 2024 рік радить триматися якнайдалі від конфліктів, пліток і інтриг. Можливо недоброзичливці захочуть посварити вас з близькими.

Бик

Ловіть свій момент удачі! Перша половина року - той період, коли лінуватися і занадто довго роздумувати просто не можна. Йти на зовсім ризиковані авантюри не варто, але і зволікати з важливими рішеннями теж. Постарайтеся частіше відпочивати на природі у вільний час між новими звершеннями. Батькам або іншим старшим родичам також знадобиться більше підтримки та уваги, ніж зазвичай. Постарайтеся відмовитися як мінімум від однієї шкідливої звички.

Тигр 

Ключем до успіху цього року стане ваш оптимізм, почуття гумору і вміння зберігати самовладання в будь-якій ситуації. Конфлікти зі знайомими можуть спалахувати з дрібних приводів, але вони не приведуть до серйозних і тривалих суперечок, особливо якщо почати ставитися до почуттів інших людей уважніше. Жовтень-листопад добре підходять для ремонту, оновлення інтер'єру та гардеробу, дорогих запланованих покупок.

Кролик

Ваша інтуїція і вміння тонко відчувати ситуацію стануть справжніми помічниками, особливо в другій половині року. Навіть ви самі не завжди зможете обгрунтувати логічно прийняті вами рішення, але вони виявляться правильними. Час розставить все на свої місця. Діти та молодші родичі можуть особливо потребувати вас, особливо навесні та наприкінці року. Спробуйте надати їм необхідну увагу та підтримку.

Дракон 

Перші два місяці можуть здатися непростими. Але через це потрібно пройти, щоб по-справжньому відчути смак успіху і великих досягнень. Вже до березня справи підуть значно краще, а у вас з'явиться час перевести дух і підвести перші проміжні підсумки. Будьте уважнішими, розкриваючи особисту інформацію про себе малознайомим людям. Ближче до осені підвищується ризик стати об'єктом пліток. Рік сприятливий для того, щоб завести домашню тварину.

Змія 

Якщо ви давно хотіли зайнятися чимось новим, змінити сферу діяльності, монетизувати хобі-зараз саме час. Удача буде прихильна до вас, якщо ви будете досить активні, діяльні і енергійні. Не варто шкодувати часу на просування своїх послуг або себе як професіонала в цілому. У відносинах особливо важливо проявити мудрість, почуття такту і вміння вчасно промовчати. Липень-серпень прекрасно підходять для кардинальних змін образу і стилю.

Китайський гороскоп на 2024 рік Леви / фото ua.depositphotos.com

Кінь 

Працювати доведеться багато, але дуже важливо вдало спланувати свій життєвий графік і не допустити перевтоми. Пам'ятайте, що перерви тільки підвищують вашу продуктивність і зводять шанс вигоріти до мінімуму. Якщо влітку або на початку осені у вас вийде піти у відпустку, варто провести хоча б день на природі. Ближче до кінця року варто урізноманітнити своє життя: знайти нове хобі, познайомитися з кимось цікавим або поставити собі чергову мету.

Коза 

Дуже важливо відокремлювати цінні і добрі поради оточуючих від заздрісних висловлювань і спроб збити вас з пантелику. На допомогу прийде інтуїція і вміння розбиратися в людях. Ближче до літа не завадять деякі потрясіння: зміни в цілому підуть на користь. Можливо, ви зважитеся на те, про що давно мріяли, але сумнівалися і відкладали. Восени варто особливо уважно ставитися до свого здоров'я.

Мавпа 

Відсутність спілкування може занурити вас в депресію. Щоб уникнути її, варто подбати про розширення кола знайомств. Можна спробувати відновити контакт зі старими приятелями. У другій половині року вас чекає велика удача, якщо ви не втратите свій шанс і не засумніваєтеся в собі. Літо добре підходить для переїзду. Будь-які питання, пов'язані з документами, будуть вирішуватися найвдаліше у вересні-жовтні.

Півень 

Висока самооцінка - це добре. Але в цьому році вам доведеться довести, що вона обгрунтована, і перш за все саме собі. Відчути свою цінність і значимість можна, зважившись на початок цікавого і складного проекту в будь-якій життєвій сфері.

Китайський гороскоп для Левів радить народженим в рік Півня проводити більше часу з близькими і частіше надавати їм підтримку. Рідні частіше потребуватимуть вас. Варто бути обережнішими з висловлюваннями в процесі спілкування на гострі теми.

Пес

Ваше вміння налагоджувати контакти і зв'язки стане в нагоді як ніколи вже цієї весни. Це значною мірою допоможе вам перейти на новий рівень успіху та, можливо, доходу. Рік сприятливий для укладення шлюбу і планування дитини. Дорогі покупки і зміни в зовнішньому вигляді будуть вдалими, але варто підходити ретельніше до прийняття подібних рішень в цьому році. Поїздки пройдуть краще в другій половині року. Якщо ви плануєте зміну роботи, то найвдалішими місяцями стануть березень і жовтень.

Кабан

Вашому вмінню навчатися і адаптуватися до різних умов можна тільки позаздрити! Рік буде багатий на зміни. Вийти з будь-якої ситуації з високо піднятою головою і опинившись в плюсі допоможе також підтримка з боку давніх знайомих, колег і другої половинки. Найголовніше - вчасно прийняти цю допомогу, не відмовляючись від неї через загострену гордість. Рік дуже вдалий для зміни професії або розширення своїх навичок, підвищення кваліфікації. Будь-які зав'язалися знайомства будуть вдалими і взаємовигідними.

Вас також можуть зацікавити новини: