Китайський гороскоп Овен / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Китайський гороскоп по року народження вважається дуже древнім і точним. Ми підготували Китайський гороскоп на 2024 рік для Овнів, народжених в різні роки. Прогноз на наступний рік підготував відомий український астролог Макс Гордєєв - instagram.com/maxgord.

Відео дня

Щур

Щурів у 2024 році відвідає ідея про відкриття власного бізнесу. Запевняю вас, це не найкраща ідея. Поки що треба зосередити зусилля на кар'єрі за наймом. Якщо повністю віддаватися роботі, з'явиться можливість пристойного заробітку. Розглядати думку про відкриття своєї справи можна буде пізніше, в більш сприятливий для цього рік.

Бик

Биків на початку 2024 року очікує бурхливе особисте життя, а ось з грошима можуть виникати проблеми. До осені ситуація врівноважиться. Щоб фінанси надходили регулярно і в достатній кількості, необхідно змінити тактику поведінки. Бикам потрібно стати гнучкішими. Це допоможе налагодити відносини з колегами і начальством.

Тигр 

Овни, народжені в рік Тигра, подвійно амбітні і схильні до ризику. У 2024 році ці риси характеру підуть їм на користь. Представників знака чекає великий успіх, якщо вони зважаться змінити рід діяльності. Втім, ті, кого все влаштовує, можуть залишатися там, де вони є, не переходячи на новий рівень.

Кролик

Для Кроликів прийдешній рік обіцяє бути цікавим. Доля дасть їм шанс на нові знайомства і розширення сфери дозвілля. У свідомості Кроликів закріпиться думка: життя одне і треба прожити його максимально яскраво. Але самоконтроль втрачати, все ж, не варто, інакше до кінця року можна усвідомити, що ресурси були витрачені не на ті цілі. Китайський гороскоп для Овнів радить зрозуміти, що для вас найважливіше.

Дракон 

Овнам, народженим в рік Дракона, в 2024 році пощастить більше, ніж іншим. Успіхи в кар'єрі будуть гармонійно поєднуватися зі щастям в особистому житті. Якщо до цього ви відчували себе відстаючим, з'явиться шанс випередити інших. Вас чекає багато цікавих знайомств. Не пропустіть людей, присутність яких зробить ваш світ кращим.

Китайський гороскоп на 2024 рік Овен / фото ua.depositphotos.com

Змія 

Овни-Змії відрізняються конфліктним, складним характером. Дракон може посилити ці якості. Тримайте себе в руках. Негативні прояви можуть відштовхнути оточення. В результаті ви ризикуєте отримати проблеми на роботі і в особистому житті. Поліпшити характер можна, освоївши навички самоконтролю і підвищивши усвідомленість.

Коні 

Коні захочуть вкластися в нове хобі. Нове заняття піде на користь їхньому саморозвитку. Тяга до новизни цим не обмежиться. Представники знака будуть активно знайомитися з людьми. Корисні знайомства знадобляться пізніше для посилення позицій в кар'єрі і бізнесі. Одинаки в 2024 можуть зустріти вірного супутника життя.

Коза 

Народжені в рік Кози відрізняються високою активністю, діловитістю, рішучістю. Ці якості стануть запорукою успіху в різних сферах. Навесні представників знака чекає зліт в кар'єрі. Кози настільки яскраво проявлять себе, що затьмарять всіх конкурентів. Китайський гороскоп для Овнів на 2024 рік радить Овнам-Козам не бояться нового і освоювати додаткові навички.

Мавпа

Мавпам в 2024 році дуже захочеться бути активними і помітними. Однак зірки радять поводитися тихіше. У рік Дракона у Мавп зростає ризик отримання травм. Це може бути безпосередньо пов'язано зі спортом. Виберіть для себе спокійні види фізичної активності. Можна зайнятися скандинавської ходьбою, плаванням, пілатесом.

Півень

Овни-Півні в рік Дракона відчують себе щасливчиками. Їх чекають грошові надходження, приємні знайомства, цікаві відкриття. Проживши цей період насичено і цікаво, ви зможете відчути себе на щабель вище. Багато хто захоче поліпшити свою фізичну форму і зовнішність, придбати нові навички.

Пес

У Собак все буде добре. Але їм захочеться більшого. Представники знака сконцентрують свою увагу на матеріальній сфері. Всім, хто хоче збільшити свій дохід, доведеться подумати про нову роботу. Бажано, щоб рід діяльності кардинально відрізнявся від того, чим доводилося займатися до цього.

Кабан 

У Кабанів загостриться інтерес до протилежної статі. Ці люди будуть багато часу приділяти роботі над собою, прагнучи до поліпшення. Впевненість у своїй привабливості додасть рішучості. Однак пам'ятайте, кількість шанувальників і прихильниць не завжди переходить в якість. Зосередьте увагу на одному претенденті, який здасться найдостойнішим.

Вас також можуть зацікавити новини: