Китайський гороскоп Раки / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Китайський гороскоп по року народження вважається дуже древнім і точним. Ми підготували китайський гороскоп на 2024 рік для Раків, народжених в різні роки. Прогноз на наступний рік підготував відомий український астролог Макс Гордєєв - instagram.com/maxgord.

Відео дня

Щур

Ракам-Щурам випаде блискуча можливість просунутися по кар'єрних сходах. Через це в їхньому житті буде чимало напружених моментів, може страждати особисте життя. Щоб уникнути непорозумінь в сім'ї, частіше проводьте час разом у вихідні. Китайський гороскоп для Раків радить Щурам більше відпочивати і частіше розслаблятися в 2024 році.

Бик

Бики випромінюватимуть небувалу досі чарівність в очах протилежної статі. Їхньому успіху будуть заздрити, з'явиться чимало шансів для поновлення і розширення кола знайомств.

Тигр

Більшість Раків зі знаком Тигра в 2024 році відчують тягу до зміни робочих місць. Це сприятливий період для того, щоб почати власний бізнес, влаштуватися на нову посаду. Успіх очікує у всіх ділових сферах, але особливо пощастить тим, хто зайнятий на виробництві і в транспортній галузі.

Кролик 

Кроликам рекомендується більше часу приділяти питанням здоров'я та емоційної сфери. Важливо стежити за харчуванням, займатися спортом, не ігнорувати диспансеризацію. Хороший період, щоб привести в порядок вагу, пролікувати хронічні патології.

Дракон

Раки-Дракони отримають підтримку у вирішенні своїх проблем з боку близьких, родичів, друзів і навіть сторонніх людей. Вона дозволить уникнути фінансових втрат і значно зміцнити віру в себе. В кінці року обов'язково приділіть час здоров'ю - можливо, вдасться запобігти хронічне захворювання.

Китайський гороскоп на 2024 рік Раки / фото ua.depositphotos.com

Змія 

Змії відчують тягу до авантюр, захочуть відправитися в подорож, підкорити Еверест, вкласти всі гроші в який-небудь інноваційний проект, розлучитися, одружитися або вийти заміж за першого зустрічного. Що з цього принесе успіх, покаже час. Не рубайте зопалу старі зв'язки, все може змінитися в одну мить.

Кінь

Раки-Коні, навпаки, як ніхто будуть слідувати сформованим звичкам, через що можуть піддатися нудьзі і апатії. Вчіться розважати себе самі, якщо життя не поспішає балувати свіжими враженнями: більше відпочивайте, змінюйте обстановку, не соромтеся першими знайомитися з людьми.

Коза 

Козам теж стане нуднувато і це вплине на подальші життєві плани. В середині року нестримно потягне виїхати в далекі країни. Можливо, не просто на відпочинок, а назовсім. Подумайте і по-справжньому оцініть свої ресурси для таких глобальних змін у житті.

Мавпа 

Мавпи-Раки - це провокатори інтриг і бурі пристрастей. Їх чекає пристрасний роман, героєм якого може стати абсолютно невідповідна, на перший погляд, людина. Тим сильніше розгориться тяжіння. Фінал історії непередбачуваний, про всяк випадок підстеліть соломки і зрідка включайте голову.

Півень

Власний бізнес цього року може стати збитковим. Якщо в планах - відкриття нової справи, почекайте до 2025 року, а зараз краще поки розвиватися там, де все стабільно. Не поспішайте палити мости і йти з роботи в нікуди, це загрожує проблемами і застоєм. Китайський гороскоп для Раків на 2024 рік не радить представникам знака Півня приймати доленосні рішення і кардинально змінювати життя в наступному році.

Собака

Народжені в рік Собаки Раки можуть зіткнутися з проблемами там, де найменше цього очікують. Перешкоди підстерігають в самих буденних справах, сімейних питаннях, відносинах з друзями. Можливий тимчасовий застій в кар'єрі. Серйозного дефіциту фінансів не передбачається, але у витратах потрібно бути акуратніше, щоб не залишитися без грошей в невідповідний момент.

Кабан 

Кабанам випаде можливість помиритися з давніми недоброзичливцями і знайти нових надійних друзів. Приводом до цього можуть бути спільні поїздки, рішення спільних проблем. Рекомендується не розмінюватися на різного роду дрібниці, не нехтувати відносинами з близькими заради миттєвої вигоди.

Вас також можуть зацікавити новини: