Китайський гороскоп на 2024 рік Риби / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Китайський гороскоп по року народження вважається дуже древнім і точним. Ми підготували Китайський гороскоп на 2024 рік для Риб, народжених в різні роки. Прогноз на наступний рік підготував відомий український астролог Макс Гордєєв - instagram.com/maxgord.

Відео дня

Щур 

Щури в ставленні до багатьох явищ зможуть змінити свої принципи, позбудуться стереотипів, здобудуть кілька значних перемог над собою і над іншими. Без втрат теж не обійдеться, доведеться розпрощатися з деякими людьми, які раніше називали себе друзями. Але це теж виявиться на краще.

Бик

Бики - з тих представників Риб, яким цей рік рекомендується провести у відносному спокої. Стабільний стан справ для них виявиться вигіднішим і кориснішим, ніж серйозні зміни. З'явиться багато можливостей для відпочинку і розваг. Китайський гороскоп для Риб радить триматися подалі від конфліктів і токсичних людей.

Тигр 

Тигри воліють повільно, але наполегливо просуватися вперед, і це їхня найсильніша сторона. Прийдешній рік покаже, що вони з повною відповідальністю підійшли до втілення своїх планів.

Кролик 

Вам є чим зайнятися в рік Дракона, крім роботи і сімейних проблем. У вашому оточенні буде багато нових осіб, з'явиться кілька вигідних і привабливих пропозицій. Хороший період для великих покупок.

Дракон 

Драконам вдасться в цьому році виплутатися з декількох складних делікатних ситуацій, пов'язаних з фінансами. Вийде розплатитися з кредиторами і навіть зробити значні накопичення. В особистому житті теж все складеться відмінно.

Змія 

Завдяки природній розважливості Риби-Змії зуміють значно примножити свої капітали, розвинути бізнес або просунутися в кар'єрі. У любовних справах можливий деякий застій, але, зайняті фінансовими питаннями, вони цього навіть не помітять.

Китайський гороскоп Риби / фото ua.depositphotos.com

Кінь

Коні зможуть вдало поєднувати суспільне, ділове та особисте життя, вдало розпорядяться всіма шансами і завершать рік буквально на коні. Головне, не перевтомлюватися, щоб залишалися сили радіти перемогам. Китайський гороскоп для Риб на 2024 рік віщує приплив енергії і знаходження балансу серед різних справ.

Коза

Представників знаку Кози серед Риб долатимуть сумніви щодо власної успішності та привабливості. Їм варто на деякий час забути про гордість, попрацювати над спірними рисами характеру. Інакше безліч можливостей просто пройде повз носа. А це вкрай небажано.

Мавпа 

Народжені в рік Мавпи Риби протягом цього року не раз будуть з головою пірнати в сумнівні проекти і різні авантюри. Це створить загрозу для їхньої репутації і значно спустошить гаманець. Подумайте, чи так необхідні вам ці захоплення, чи не краще зайнятися чимось серйознішим. Частіше прислухайтеся до порад близьких людей.

Півень

Півні отримають шанс відродити колишні стосунки зі старими друзями, зможуть розплутати безнадійні проблеми і буквально рвонуть вперед у всіх сенсах. Їм буде надзвичайно везти у всьому, з'явиться багато можливостей і позитивних вражень від життя.

Пес

Рибам-Собакам зірки рекомендують підвищити свою кваліфікацію, як можна краще освоїти навчальну програму, прокачати наявні навички. Прийдешній рік принесе успіх тим, хто вдосконалює свої знання на колишньому місці роботи. Для переходу на інше місце роботи час зараз не дуже вдалий. Зате цей час прекрасно підходить для нових знайомств і відносин.

Кабан 

Подорожі на далекі відстані принесуть цим представникам знака величезну кількість вражень і навіють нові ідеї щодо свого життя. Використовуйте всі шанси, щоб як слід розвіятися в поїздці, будьте відкриті всьому незвіданому, і доля винагородить вас.

Вас також можуть зацікавити новини: