Китайський гороскоп на 2024 рік Стрілець / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Китайський гороскоп по року народження вважається дуже древнім і точним. Ми підготували Китайський гороскоп на 2024 рік для Стрільців, народжених в різні роки. Прогноз на наступний рік підготував відомий український астролог Макс Гордєєв - instagram.com/maxgord.

Відео дня

Щур

Щурам 2024 рік не принесе значущих змін. Їм буде так само добре, як і в 2023 році. Матеріальний достаток принесе улюблену справу. Відносини з партнером дадуть відчуття наповненості і гармонії. У якийсь момент народжені в рік щури можуть навіть занудьгувати. Задумайтесь, хіба стабільність і благополуччя - це погано?

Бик

У рік Дракона увага Биків може розпорошуватися. Зірки радять їм зосередитися на роботі. Як би не хотілося відправитися в подорож, краще відкласти поїздки на пізній термін, інакше можна упустити шанс просунутися по кар'єрних сходах. Вкладені зусилля з лишком окупляться. У другій половині року Бики будуть купатися в грошах.

Тигр

На початку року на Тигрів чекають певні випробування. Близькі люди дадуть привід засумніватися в них. Не варто переживати через виникле розчарування. У другому півріччі Дракон подарує Тиграм шанс на цікаві знайомства. Нові друзі в подальшому можуть стати партнерами по бізнесу. У будь-якому випадку, виникли зв'язку виявляться корисними.

Кролик 

Кроликів в 2024 році потягне на самовдосконалення. Зміни в першу чергу торкнуться зовнішнього вигляду. Поміняти зачіску, одяг і макіяж буде мало. Кроликам захочеться мати гарне тіло. Регулярні походи в спортзал - найкраще, що ви можете зробити для себе в прийдешньому періоді.

Дракон

Стрільці-Дракони будуть перебувати під заступництвом талісмана року, але, незважаючи на це, перші місяці принесуть емоційний спад. Подумайте, чи не занадто багато часу ви віддаєте роботі. Я рекомендую подумати про зміну діяльності та пошук нового хобі. Цікаве заняття не дасть вам вигоряти і відчувати негативні емоції. Китайський гороскоп для Стрільців радить не нехтувати відпусткою і менше лаяти себе в 2024 році.

Змія 

Змії відчують, що настав сприятливий момент для відкриття своєї справи. Це насправді так, але варто продумати фінансову сторону питання. Не вкладайте в бізнес все, що ви змогли накопичити до цього моменту. Нехай частина грошей залишиться як подушка безпеки. Кожен, хто піднімався високо, знає, що падіння може бути руйнівним. Китайський гороскоп для Стрільців на 2024 рік в цілому радить вам не ризикувати і не задирати ніс.

Китайський гороскоп Стрілець / фото ua.depositphotos.com

Кінь

Народженим в рік Коня Стрільцям в 2024 році краще прислухатися до своєї інтуїції. Тим, хто відчуває внутрішнє невдоволення, варто задуматися про зміну місця роботи. У новій сфері діяльності їх неодмінно чекатиме успіх, якщо вибрати справу до душі. Займаючись тим, що цікаво, Коні забудуть про свій норовливий характер.

Коза 

Стрільці з китайським знаком Кози не захочуть особливо старатися, щоб домогтися збільшення доходу в прийдешньому році. Їхня інтуїція підкаже, що можна цілком покластися на партнера. Зірки дійсно посприяють цьому. Кози хоча б на деякий час зможуть зняти зі своїх плечей тягар відповідальності за власне благополуччя. Але не забувайте, за все в цьому житті треба платити.

Мавпа 

Мавпи - видатні егоїсти, вони можуть годинами милуватися собою. У 2024 році доведеться змістити вектор уваги на зовнішній світ. У вас є всі шанси зустріти ідеального партнера. Завдяки везінню може утворитися міцний союз. Варто лише стати менш егоїстичними і навчитися йти на компроміси.

Півень 

Для Стрільців-Півнів норма - влазити в конфліктні ситуації, навіть якщо суперечка не стосується їх особисто. У рік Дракона я рекомендую змінити тактику поведінки. Задиристість може привести до небажаних наслідків. Постарайтеся не сваритися з колегами по роботі, інакше ви можете втратити своє місце. З начальством теж краще не сперечатися. Втрата роботи не кращим чином позначиться на ваших фінансах.

Пес

Собаки в рік Дракона зможуть знайти корисні зв'язки. Це допоможе в подальшому просунутися по кар'єрних сходах. Не уникайте зустрічей з людьми, які можуть допомогти вам у роботі. Результатом стане поліпшення фінансового становища. Вам цікаво, де ж відбудуться нові знайомства? Варто обов'язково відправитися в подорож, якщо випаде такий шанс. Завжди можна поєднувати приємне з корисним.

Кабан

У Стрільців, що народилися в рік Кабана, можуть виникнути невеликі проблеми зі здоров'ям. Щоб самопочуття не погіршувалося, регулярно проходьте обстеження. Намагайтеся більше відпочивати, правильно харчуйтеся, налагодьте сон. Крім того, побережіть себе від застуд під час зміни сезонів.

Вас також можуть зацікавити новини: