Китайський гороскоп на 2024 рік Водолій / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Китайський гороскоп по року народження вважається дуже древнім і точним. Ми підготували китайський гороскоп на 2024 рік для Водоліїв, народжених в різні роки. Прогноз на наступний рік підготував відомий український астролог Макс Гордєєв - instagram.com/maxgord.

Відео дня

Щур 

Водоліїв, народжених в рік Щура, чекають корисні знайомства. Необхідні зв'язки багато вирішують, особливо в питаннях, що стосуються кар'єри. Дракон протегує тим, хто яскраво себе проявляє і нічого не боїться. Така лінія поведінки дасть можливість розкритися вашим талантам і здібностям. Їх обов'язково оцінять по достоїнству.

Бик

Бикам близькі сімейні цінності. Така стратегія поведінки послужить їм добру службу в 2024 році. У потрібний момент близькі люди прийдуть на допомогу. Народжених в рік Бика Дракон змусить переглянути головні цінності. Не бійтеся змінювати свої принципи. Завдяки цьому життя стане більш насиченим і цікавим.

Тигр

Тиграм Дракон готує хвилюючі пригоди в любовній сфері. Нові відносини матимуть всі шанси перерости в серйозний зв'язок. Сімейні Водолії зможуть зміцнити свій шлюб. Вони нарешті усвідомлюють, яку цінність представляє партнер, стануть менш запальними. Робота над відносинами надихне другу половинку на відповідні дії.

Кролик

У Водоліїв-Кроликів капуста викликає великий інтерес. У переносному сенсі це теж працює. Народжені в рік Кролика дуже люблять гроші. Дракон допоможе досягти фінансового успіху, головне - не лінуватися. Розташування зірок в 2024 році вказує на можливі конфлікти в колективі. У цьому випадку треба покластися на керівництво. Начальство зможе знайти компромісне рішення, що влаштовує всіх.

Дракон

Народжені в рік Дракона Водолії відчують себе на гребені хвилі. Тотемна тварина сприятиме їхньому розквіту. Оскільки ресурси Водоліїв виявляться на піку, їм захочеться бурхливих пригод, щоб виплеснути надлишки енергії. Зірки рекомендують стримувати свій запал тим, хто знаходиться в стабільних відносинах. Інакше вийде, як у приказці: "Що маємо - не бережемо, втративши - плачем".

Змія 

Народжених в рік Змії чекає успіх у професійній сфері. Розпочатий у 2024 році бізнес точно піде в гору, варто докласти трохи зусиль. Амбітних особистостей чекають нові горизонти. Вибираючи сферу діяльності, придивіться до тих сфер, які раніше не розглядали. Не бійтеся змінювати напрямок.

Китайський гороскоп Водолій / фото ua.depositphotos.com

Кінь

Коні в рік Дракона краще вести себе тихіше, скромніше і акуратніше. Нехтуючи цією порадою, можна отримати проблеми зі здоров'ям. Особливо це стосується людей, що віддають перевагу екстремальні види спорту. Передбачливість допоможе знизити ризик отримання травм. В інших сферах у народжених в рік Коня буде все добре. Китайський гороскоп для Водоліїв також радить не нариватися на конфлікти.

Коза 

Для Скорпіонів-Кіз нагальним питанням стануть проблеми в особистому житті. Я рекомендую їм працювати над самооцінкою. Змінити ставлення до себе допоможе консультація у психолога. На користь піде також зміна стилю - зачіски, гардероба. Оновивши зовнішній вигляд, Коза відразу буде відчувати себе впевненіше.

Мавпа 

Мавп у 2024 році зірки застерігають від участі в сумнівних авантюрах. Їм можуть надходити привабливі на перший погляд пропозиції, за якими нічого не стоїть. Замість того, щоб прагнути до легких грошей, прокачайте свої професійні навички, пройдіть додаткове навчання. Китайський гороскоп для Водолія на 2024 рік рекомендує ставити перед собою сміливі цілі - вам під силу їх досягти.

Півень 

Півням давно пора змінити оточення. Рік Дракона надасть їм таку можливість. У Водоліїв, народжених в рік Півня, з'являться нові друзі. Підприємці знайдуть надійних партнерів по бізнесу. Спільні подорожі тільки зміцнять дружні зв'язки. Не відмовляйтеся від поїздки, якщо випаде такий шанс.

Пес

Для тих Водоліїв, хто народився в рік Собаки, дружба - не порожній звук. У 2024 році цих людей дещо розчарує їхнє оточення. Не варто боятися уславитися неввічливим, якщо захочеться розпрощатися з кимось із колишніх друзів. Порожнечу тут же заповнять нові приємні знайомі. Фінансова сфера порадує Собак своєю стабільністю. Можливі цікаві пропозиції по роботі. 

Кабан 

У Водоліїв-Кабанів настає сприятливий момент для того, щоб збулися давні мрії, якої б сфери це не стосувалося. Рік Дракона допоможе їм накопичити ресурси і здійснити бажане. Головне - не лінуватися і не зупинятися на півдорозі.

Вас також можуть зацікавити новини: