Китайський гороскоп на 2024 рік Телець / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Китайський гороскоп по року народження вважається дуже древнім і точним. Ми підготували китайський гороскоп на 2024 рік для Тельців, народжених в різні роки. Прогноз на наступний рік підготував відомий український астролог Макс Гордєєв - instagram.com/maxgord.

Відео дня

Щур 

Для Щурів в 2024 році головний акцент буде зроблений на сфері роботи і грошей. Тим, хто виношує плани про створення власного бізнесу, я рекомендую поки відкласти починання. Постарайтеся зосередитися на своїй основній роботі, це принесе хороші плоди. Так ви зможете збільшити свої доходи. Нарешті з'явиться можливість не тільки витрачати, але і відкладати гроші.

Бик

Бики можуть довго терпіти, але потім впадати в лють. Вогненний темперамент Дракона сприяє таким проявам. Постарайтеся контролювати свою вдачу у відносинах з колегами і начальством. Зірки запланували для вас кар'єрне зростання. В особистому житті теж проявляйте себе доброзичливо, тоді відносини з партнером подарують відчуття щастя.

Тигр 

Тельцям-Тиграм в рік Дракона варто контролювати свій фінансовий потік. Навесні вони можуть зіткнутися з матеріальними труднощами. До літа ситуація налагодиться, але це потребує наполегливої праці. Проявіть розсудливість і терпіння. Пам'ятайте, що на зміну чорній смузі завжди приходить біла. Китайський гороскоп для Тельців радить зберігати оптимізм і ніколи не опускати руки.

Кролик 

Кролики останнім часом ловлять себе на тому, що їм хочеться спробувати в житті щось нове. У рік Дракона доля надасть їм такий шанс. Заведіть собі хобі, про яке давно мріяли. Велика ймовірність того, що в подальшому освоєне заняття стане справою всього вашого життя.

Дракон 

Тим Тельцям, хто народився під знаком Дракона, буде протегувати сам талісман року. Ці люди переживуть справжній розквіт, будуть перебувати на піку своїх фізичних і розумових здібностей, що багаторазово посилить їх чарівність. Чекайте зльоту по кар'єрних сходах. Плоди праці можна буде пожинати в другій половині 2024 року.

Китайський гороскоп Телець / фото ua.depositphotos.com

Змія

Змія вважається віддаленим родичем Дракона. Покровитель 2024 року допоможе відчувати себе спокійно і впевнено протягом усього року. Стан справ теж буде стабільним. Зміям не загрожують проблеми з грошима, відносинами і кар'єрою. Все, що вони захочуть, буде приходити легко.

Кінь 

Тельцям-Коням захочеться в наступаючому році красивих відносин, романтики, пристрасті. Дракон забезпечить їм нові знайомства. Однак утримати баланс в парі буде непросто. Всьому виною неприборканий характер тих, хто народився в рік Коня. Для здобуття особистого щастя постарайтеся знаходити компроміси.

Коза 

Кози славляться імпульсивним характером і часто самі створюють собі проблеми. У 2024 році саме час зайнятися роботою над собою і стати краще. Небажання змінюватися призведе до виникнення конфліктів з колегами і близькими. Сварки, претензії, образи - відмовтеся від цього, і життя засяє новими фарбами. Давно помічено, варто змінити себе, як відразу змінюється світ навколо.

Мавпа 

Тельці-Мавпи досить допитливі і життєрадісні від народження. Дракон зробить їхнє життя цікавим, підкидаючи приємні сюрпризи в першому півріччі. Друга половина року Мавпам сподобається менше. У цей період можливі проблеми з грошима. Знадобиться зробити зусилля, щоб знайти вихід. Тож не розслабляйтеся.

Півень 

Народжених в рік Півня Тельців в наступному році чекають ділові знайомства. Нові зв'язки допоможуть прискорено будувати кар'єру. Закономірним результатом стане поліпшення матеріального становища. Китайський гороскоп для Тельців на 2024 рік радить Півням не бути зарозумілими і терпиміше ставитися до близьких людей. У любовній сфері справи залишаться на колишньому рівні, і це чудово.

Пес

Для Собак в рік Дракона настане цікавий час. Їм захочеться отримати нові враження, відправившись в подорож. Не варто собі відмовляти в цьому бажанні. Далекі поїздки стануть відмінним приводом випробувати себе і зробити важливі відкриття. Ви зможете виявити в собі якості, про які не підозрювали, і поліпшити відносини з оточуючими.

Кабан

Кабанам доведеться прокачати себе відразу в декількох напрямках. Обов'язково змініть імідж, змінивши зачіску та інші деталі зовнішнього вигляду. Варто подумати і про ті сфери, в яких не клеяться справи. Домогтися поліпшення становища ви зможете, змінивши стратегію дій. Почитайте потрібну літературу. А ось витрачати гроші на курси з самовдосконалення не варто.

Вас також можуть зацікавити новини: