Китайський гороскоп / фото ua.depositphotos.com

Китайський гороскоп поєднує в собі вікову східну мудрість і сучасні знання. У цьому гороскопі знак зодіаку визначають за роком народження людини. УНІАН підготував поради та застереження на серпень для кожного східного знаку.

Щур

Серпень буде вдалим для вас як в кар'єрі, так і в сімейному житті. Бачачи ваші успіхи, заздрісники почнуть вигадувати про вас неприємні речі і спробують зіпсувати вам настрій. Постарайтеся не звертати на них увагу. 

Бик

У цьому місяці вам знадобиться терпіння в спілкуванні з близькими людьми. Ваші друзі та рідні часто будуть випробовувати ваші нерви на міцність, а діти будуть примхливими і неслухняними. Серпень вдалий в кар'єрі, спорті і творчості.

Відео дня

Тигр

Життя приготувало для вас багато сюрпризів, і більшість з них будуть радісними. Неприємності можуть трапитися тоді, коли ви найменше цього очікуєте. На цей місяць краще не будувати великих планів, щоб потім не розчаруватися. А ось поїздка або відпочинок будуть дуже вдалими.

Кролик

У серпні ви відчуєте незрозумілі перепади настрою і часті напади туги. Підняти настрій вам допоможуть творчість і хобі. Останній місяць літа може бути проблемним у сфері здоров'я, тому рекомендується обмежити себе в алкоголі і важкій їжі.

Дракон

Місяць буде для вас вдалим, але тільки якщо ви проявите старанність. Викладіться на максимум, і тоді ви помітите поліпшення якості життя і зростання доходів. Не піддавайтеся спокусам і шкідливим звичкам. Особливо небезпечні для вас азартні ігри.

Змія

Останній місяць літа принесе вам умиротворення і відчуття гармонії. Ви зможете вирішити проблеми, які давно вас мучать, відпустити старі образи і досади. У серпні вас чекає дуже важливе для вашого життя знайомство. Не пропустіть його.

Кінь

Девіз місяця для представників цього знака: "Тихіше їдеш - далі будеш". У серпні вам краще забути про гордість, не вплутуватися в конфлікти і нікому нічого не доводити. Ви все одно нікого не переконаєте, зате нерви будуть цілішими. Ні в якому разі не можна хвалитися або грубити оточуючим.

Коза

У серпні гороскоп радить вам слідувати за серцем, а не за логікою. Навіть якщо всі відмовляють вас від якогось вчинку - чиніть по - своєму. Однак це не стосується фінансової сфери. У грошах краще бути економним і не робити спонтанних покупок.

Мавпа

У серпні представники цього знака спробують взяти на себе занадто багато справ, і жодне не доведуть до кінця. Постарайтеся визначити, що для вас зараз найважливіше, а якими справами можна пожертвувати. Гороскоп радить вам більше спілкуватися з рідними, особливо з батьками - вони можуть допомогти вам у розв'язанні ваших проблем.

Півень

Самотні представники знака можуть закрутити бурхливий роман в серпні. Однак для цього вам потрібно бувати десь крім дому. Гороскоп рекомендує вам закінчити літо цікаво і різноманітно. Пройдіть який-небудь навчальний курс, навчіться чомусь новому або киньте шкідливу звичку.

Пес

Для цього знака важливо уникати стресу і намагатися приємно проводити час. Побережіть свою нервову систему. Балуйте себе, частіше бувайте егоїстом і менше спілкуйтеся з неприємними людьми. Організм щедро віддячить вам за таку турботу.

Свиня

У серпні ви часто будете відчувати дратівливість і бажання кинути все. Але гороскоп попереджає вас: не рубайте з плеча! Не кидайте справу, яке у вас поки не виходить, і не сваріться з близькими. Якщо переживете ці труднощі, то Всесвіт щедро нагородить вас.

Вас також можуть зацікавити новини: