Китайський гороскоп на травень / фото ua.depositphotos.com

Китайський гороскоп поєднує в собі вікову східну мудрість і сучасні знання. Грудень пройде під заступництвом Щура. Цей знак Зодіаку відповідає за спілкування і дружбу, а також за пригоди і ризик.

Щур

Місяць вдалий для ремонту, покупки меблів і побутової техніки, а також дитячих речей. У цьому місяці рекомендується віддати борги - тоді вам буде супроводжувати удача у фінансах.

Відео дня

Бик

У цьому місяці ви будете часто спілкуватися з "енергетичними вампірами", які витягнуть з вас всі сили. Постарайтеся обмежити спілкування з ними. Рекомендується частіше бувати на свіжому повітрі - це буде дуже корисно.

Тигр

Тигру в травні доведеться багато працювати. Часу на особисте життя і відпочинок буде дуже мало. Вільний час проводьте тільки з найближчими людьми - не витрачайте його на тих, хто вам неприємний.

Кролик

У травні Кролики забудуть про відпочинок і будуть багато нервувати, що погано вплине на їхні нерви. Гороскоп рекомендує вам рідше читати новини і менше переживати через речі, на які ви не можете вплинути.

Дракон

В особистому житті вас чекає багато труднощів в травні. Самотнім Драконам не варто шукати половинку, а у сімейних буде чимало суперечок і конфліктів. Якщо зумієте разом пережити цей складний період, то це сильно зблизить вас.

Змія

Як би вас не тягнуло до пригод і яскравих емоцій, в травні вам краще провести вільний час вдома і наодинці з собою. Цей місяць буде досить рівним, без неприємних потрясінь і хороших сюрпризів. Не дуже вдалий місяць для творчості.

Кінь

Удача буде на вашому боці в цьому місяці. Багато речей будуть даватися вам легко, а спірні ситуації вирішаться на вашу користь. Але важливо пам'ятати, що щастя любить тишу. Не варто багато говорити про свої успіхи, інакше накликаєте заздрісників.

Коза

Слідкуйте за своїм здоров'ям і самопочуттям в цьому місяці. Можливо вам знадобиться пройти діагностику або здати аналізи. Не буде помилкою відмовитися від шкідливих звичок і алкоголю на залишок травня.

Мавпа

Лінь і невпевненість в собі - ваші головні вороги в цьому місяці. Ви можете набагато більше, ніж думаєте. Не варто відразу опускати руки у важких ситуаціях. Також не бійтеся частіше висловлювати свою думку і сперечатися з рідними. Це багато на що вплине.

Півень

По-справжньому розслабитися ви зможете тільки тоді, коли перестанете шкодувати про втрачені можливості і незавершені справи. Перестаньте сумувати про те, чого вже не досягти. Постарайтеся радувати себе приємними дрібницями, хваліть себе навіть за дрібні успіхи.

Пес

Цього місяця ваші близькі та друзі потребуватимуть вас. Забудьте ненадовго про свої потреби і допоможіть близьким. В майбутньому вам це дуже добре окупиться. Місяць вдалий для спілкування з дітьми.

Свиня

Місяць буде дуже непостійним, як американські гірки. Успіхи і невдачі, хороші і погані новини будуть дуже швидко змінювати один одного. Постарайтеся не будувати ніяких далеких планів на майбутнє, адже все може помінятися в будь-яку хвилину.

Вас також можуть зацікавити новини: