Ясновидець побачив перемогу України у війні і назвав рік

Ясновидець Герман побачив перемогу України в кровопролитній війні. За його словами, незабаром земля затремтить під ногами тих, хто розв'язав цю війну, а для нашої країни 2024 рік стане початком нової ери.

"Час перемоги і миру настане для України у 2024 році - цей рік стане початком нової ери. У нову епоху, яка почнеться після 2024 року, Україна відкриє новий розділ своєї історії, це буде час, коли творчість та інновації сплетуться з глибокими традиціями та культурним корінням. Народ, який пройшов крізь випробування вогнем війни, відкриє в собі невичерпне джерело творчої енергії в мистецтві та літературі", - зазначив він.

Він додав, що після всіх випробувань українці ще більше об'єднаються, а сама країна воскресне, немов птах фенікс. Після цього всі війни і страждання, за словами ясновидця, залишаться в минулому.

"Підніметься з попелу війни народ, який витримав випробування вогнем, знайде силу у своїй єдності, і воскресла країна знову злетить вище і міцніше, ніж будь-коли. Серед руїн і згарищ зі сльозами на обличчях люди зберуться разом, згадуючи минуле", - додав Герман.

Нагадаємо, раніше астролог назвав місяць, коли війна в Україні почне сходити нанівець.

Вас також можуть зацікавити новини: