Овен - сумісність з іншими знаками Зодіаку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Знак Зодіаку Овен - перший у зодіакальному колі, який символізує початок і зародження життя. Це молодий знак, часом безпосередній і дуже наївний. Ним керує стихія вогню, тому і чоловік-Овен, і жінка-Овен - палкі, пристрасні, неприборкані й непостійні. Хоча в якийсь момент вони можуть стати повною протилежністю - якщо зустрінуть свою людину. 

Овен - характеристика знака 

Ці люди народилися з 21 березня по 20 квітня. Вони перебувають під впливом войовничої планети Марс - саме вона задає тон характеру цього знака Зодіаку.  Прагнення до незалежності, самостійність і лідерство, "мені потрібно все й одразу, інакше я йду" - основні риси цього вогняного знака. Пристрасним та імпульсивним він буває як у роботі, так і в особистому житті.

Може бути дуже наполегливим і напористо домагатися партнера, але, на жаль, недовго. Це іскра, яка швидко спалахує, але так само швидко і гасне - якщо не підтримувати інтерес і не підігрівати почуття, Овну стає просто нудно, і він іде. Зате емоції через край, загострення пристрастей, інтриги, несподіванки і навіть скандали - ось це йому 100% сподобається. І серед знаків Зодіаку є ті, хто може забезпечити таке "веселе" життя.

Відео дня

Овен - сумісність у коханні з іншими знаками Зодіаку

Овни часто закохуються з першого погляду - зовсім, як підлітки, і щоразу їм здається, що це на все життя. Що ж, серед інших знаків Зодіаку є ті, з ким він може бути щасливим довгі роки:

  • Овен і Овен - сумісність

Ці двоє дуже схожі й дуже легко можуть зійтися. Але й розійтися - так само легко, знову-таки через свою схожість, тому що кожному захочеться бути першим і найкращим. Разом вони зможуть бути лише в тому разі, коли хтось один погодиться піти на компроміс і стати більш пасивним. Добре, якщо у цієї парочки будуть діти - вони зміцнять шлюб. Але ось відпочивати їм краще все-таки порізно - одне від одного.

  • Овен і Телець - сумісність

Досить часто трапляється такий союз, незважаючи на те, що Тельцем керує статечна і повільна стихія землі. Звідси "ростуть ноги" у розбіжностей: першому потрібно виплеснути емоції, другому - дати можливість партнеру розрядитися, що часом буває нелегко. Часто ситуацію рятує лише ангельське терпіння Тельця, але й це до певного часу - коли один заспокоюється, інший заводить свою "шарманку". Тому Телець і Овен - сумісність так собі, союз не дуже гармонійний, обидва просто терплять одне одного.

  • Овен і Близнюки - сумісність

Вогонь зустрічає повітря і закохується - частий сценарій. Ці двоє симпатизують і відразу розуміють одне одного. Але це, на жаль, не історія зі щасливим кінцем. Поки Овен горить, Близнюки просто гріють руки біля багаття, їхні почуття поверхневі й можуть обіцяти лише короткочасний роман. Хіба що Близнюки виявляться нетиповими - тоді це може бути міцний союз.

  • Овен і Рак - сумісність

Дуже складний союз для обох. Якщо говорити прямо - то краще їм взагалі не зустрічатися. Уявіть: гарячий і запальний Овен потрапляє на недовірливого Рака, який до того ж намагається прив'язати партнера до себе. У Овна нізащо не вийде витягнути Рака з мушлі й домогтися відвертості, і своїм темпераментом він просто почне вибивати почуття з Рака. Останньому буде боляче. Тому Рак і Овен - сумісність гірше не придумаєш. 

  • Овен і Лев - сумісність

Іскра зустрічається з вогнем, що рівно палає, і обидва починають горіти - якось так можна охарактеризувати цей союз. У ньому можуть виникати непорозуміння і якісь незгоди, але загалом він - стабільний і сприятливий. Лева притягуватиме запал і пристрасність, Овна - гра левового полум'я. Але перша скрипка завжди буде у Лева - він сильніший. Овен навіть погодиться стати підкаблучником, а Лев змириться з його безцеремонністю. Тому Лев і Овен - сумісність дуже хороша. 

  • Овен і Діва - сумісність

Один із найважчих союзів. Якщо Овну "пощастить" втріскатися в раціональну Діву, то потрібно бути готовим до того, що та його почне просто використовувати. Приземлена, але не настільки як Телець, кокетлива і дещо прохолодна Діва вміє сподобатися. Вона це знає і користується цим, але врешті-решт припуститься популярної помилки: спробує приборкати партнера. Причому, буде це робити знову і знову, через істерики та образи, але загнати Овна в рамки не зможе. Так у союзі настане взаємне відчуження.

  • Овен і Терези - сумісність

Терези - повна протилежність Овну. Проте, такі союзи часто трапляються. Відмінності цих двох видно в усьому: погляди, душевний склад, та й протиріччя можуть виникати у всіх сферах життя. Як же їм вдається бути разом? Терези приваблюють чарівністю і зовнішньою красою, а Овен - своєю рішучістю і сміливістю. Якщо обидва триматимуть у вузді негативні риси характеру, то Терези та Овен - сумісність чудова.

  • Овен і Скорпіон - сумісність

Вогняний і відкритий Овен і водний і закомплексований Скорпіон. Союз, м'яко кажучи, не дуже. Поки перший іскритиме, другий поливатиме його водою зі шланга - ображатиметься і зганятиме на партнері свої образи і комплекси. Овен почне страждати і, найімовірніше, піде. Жити вони разом не зможуть, але спати - дуже навіть, у сексуальному плані це прекрасний союз.

  • Овен і Стрілець - сумісність

Зустріч двох вогняних знаків. Яскрава і швидка іскра Овна і складне мерехтливе світло Стрільця спочатку починають дружити. Але незабаром ця дружба переростає в щасливий шлюб. Щоправда, Овну може не сподобатися, що Стрілець намагається бути головним і любить повчати. Але благородство Стрільця і його вміння не тримати образ і швидко "відходити" врівноважує все інше.  

  • Овен і Козеріг - сумісність

Ще один важкий союз - не мириться вогонь зі стихією землі і все тут. Козеріг, який дуже стриманий і холодний, не зрозуміє пристрасності й навіженості іншого. Його емоції та нестриманість шокуватимуть Козерога, а якщо його ще й зачепити за живе - ніколи не пробачить. Ба більше, згадає через 100 років і обов'язково помститься. І коли Козеріг вийде з цієї сутички переможцем, то заспокоїться. Хоча в ліжку їм завжди буде добре - і це єдине, що може хоч якось компенсувати побутові негаразди. 

  • Овен і Водолій - сумісність

Дуже рідкісний, але дуже міцний союз. Водолій - це повітря, яке роздмухує іскру і перетворює її на полум'я. Овен - у захваті від водоліївської самобутності, а Водолій - від прямоти і чесності партнера, тільки якщо той не стане тиснути на Водолія і не буде егоїстичним. Сам Водолій не прагне нікого обмежувати чи тримати в рамках (а треба б), тому може поплатитися за це своєю свободою.

  • Овен і Риби - сумісність

Важкий союз і, на щастя, рідкісний. Риби страждають у ньому, хоча Овен - виграє. Він симпатичний Рибам, тому що відкритий і відвертий, але водночас - грубий і не розуміє тонкої душевної організації Риб. Така вже овнівська натура. Риби починають мовчати і занурюються в себе, іноді навіть ідуть зраджувати. Якщо цей союз і може втриматися, то тільки в ліжку.

Ви також можете почитати, кому ідеально підходить Телець - краща сумісність по знаку Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: