Дізнайтеся, що цей день готує саме для вас / фото ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 1 жовтня 2023 року для кожного знака Зодіаку. Овнів можуть обманути, а Леви насолодяться коханням. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте нижче.

Овен

Багато представників знака ризикують стати жертвами обману, шахрайства. Буде складно оцінювати ситуацію об'єктивно. Цього дня не слід ухвалювати важливих рішень і не рекомендуються поїздки.

Телець

Оптимістичний настрій і ділова хватка не вислизнуть від уваги потрібних людей. Сійте насіння і через деякий час побачите паростки. Рекомендується робити дзвінки, відпочивати у компанії. Можливо, варто відвідати світський захід.

Відео дня

Близнюки

Під ударом особисті стосунки. Ви можете бути недовірливими, хибно сприймати слова і поведінку людей. У роботі виникнуть складнощі. День не найлегший, але за підсумками можливе зміцнення авторитету.

Рак

Людина, яку ви вважали другом, сьогодні може показатися у своєму істинному вовчому вигляді. Проведіть день так, як підказує інтуїція. Не виключено вдалі збіги, успішне завершення якоїсь справи.

Лев

Ви справляєте враження надійної людини і партнера. Можете налагоджувати контакти і вести переговори. Увечері пощастить у коханні - кохана людина відповість взаємністю, на вас чекає буря любовних пригод і пристрасті.

Діва

Неоднозначний день. Матеріальне і сімейне щастя під великим питанням. Проте, ви не маєте наміру сидіти склавши руки. Плануйте своє життя. Можливі хороші ідеї, початок чогось нового.

Терези

Чудовий день для самовираження, демонстрації своїх талантів. Легко підкоряються серця людей, зокрема, протилежної статі. Не ігноруйте можливість, дійте рішуче.

Скорпіон

День зовсім не сприяє праці. Присвятіть вільний час зміцненню здоров'я. Більше відпочивайте, займайтеся тим, що приносить радість.

Стрілець

Активно беріть участь у проєктах і залучайте на свій бік нових союзників. Ви стоїте на порозі позитивних змін. Рекомендується також не забувати про сім'ю, проявляти інтерес до справ.

Козоріг

Обстановка доброзичлива і вдома, і на роботі. Ви можете висувати ідеї, починати колективні проекти. Встановлюються міцні зв'язки, успішно проходять переговори. Сприятливий час для ремонту.

Водолій

Ви дуже швидко розумієте суть, легко навчаєтеся. Можете освоїти нову для себе навичку. Гарне самопочуття дарують фізичні навантаження. Чудовий день, щоб погуляти на свіжому повітрі й насолодитися красою осінньої природи.

Риби

Зараз корисно отримувати нові знання і вдосконалюватися в професії. Цікавтеся відкриттями, досягненнями науки. Добре дається розумова і дослідницька діяльність. Про проблеми не думайте - рішення поки що немає.

Вас також можуть зацікавити новини: