Як зустрічати день літнього сонцестояння / depositphotos.com

Здавна День літнього сонцестояння 2022 вважався магічним періодом - в слов'янському календарі ця дата мала особливо важливе значення. З 21 по 22 червня триває найдовший світловий день, а значить енергія Сонця впливає на людину сильніше, ніж зазвичай. УНІАН розповість, чи можна сьогодні загадати бажання і як правильно це робити.

Раніше ми говорили про те, які ритуали на день літнього сонцестояння дозволено робити.

Як відзначити день літнього сонцестояння -їжа та одяг

Відомо, що наші предки зустрічали кілька енергетично сильних днів в році, наприклад:

Відео дня
  • повня;
  • молодик;
  • дзеркальні дати;
  • періоди зорепаду;
  • сонячні або місячні затемнення;
  • коридори затемнень;
  • День рівнодення;
  • День сонцестояння.

Всі ці дати мають магічну силу, тому важливо дотримуватися традицій предків, які передавалися нам з покоління в покоління. 

Наприклад, досвідчені астрологи кажуть, що добу з 21 по 22 червня потрібно провести в яскравому одязі - червоних, помаранчевих або жовтих відтінків. Важливо правильно підбирати і прикраси - бажано, щоб вони були округлої форми і також палали сонячної кольоровою гамою. Якщо у вас є можливість, надіньте дорогоцінні прикраси з яскравими каменями - бурштином, кварцом, яшмою або рубіном.

Що стосується їжі, то на вечерю 21 червня можна приготувати:

  • млинчики;
  • пиріг;
  • омлет;
  • смажену картопля, порізану кружальцями;
  • торт.

Важливо, щоб страва була круглої форми, що нагадує сонце, а прикраси - тільки зі свіжих фруктів або овочів.

Як правильно загадати бажання - приклади і техніки

У День літнього сонцестояння кожна людина може отримати енергію Сонця і насититися його силою. Тому бажано встати до світанку 21 або 22 червня, вийти на вулицю або на балкон, розправити руки, подивитися на небо і подумки подякувати Сонцю за його тепло і світло. Якщо в цей момент ви ще озвучите своє сокровенне бажання, то незабаром воно обов'язково збудеться.

Крім такої техніки, існує ще кілька:

Ритуал на воду

Вранці наберіть чистої води (не з-під крана) в глибоку ємність, нахиліться над нею і вголос три рази скажіть своє бажання. Поставтеся до цього серйозно і постійно думайте про те, як збувається загадане. В кінці вмийтеся цією водою, а залишки вилийте на землю.

Ритуал на папір

Ще один варіант загадування бажань на День сонцестояння. Вам необхідно взяти білий аркуш паперу і червоний олівець. Потім написати на папері одне або кілька своїх бажань, вказавши кінцеву дату виконання. У цей момент також важливо візуалізувати, як саме ви отримуєте бажане. Коли напишете, згорніть папір кілька разів і сховайте в затишне місце - до зазначеної дати мрія здійсниться.

Ритуал на гроші

Зберіть всі готівкові (купюри і монети), які є в будинку, і покладіть їх на підвіконня так, щоб гроші були оповиті сонячними променями. Подумки попросіть Сонце залучити достаток у вашу сім'ю, а 23 червня вранці приберіть готівку в затишне місце. Побачите, як скоро ваше матеріальне становище покращиться.

Ритуал на любов

Купіть букет червоних квітів (гроші за них віддавайте без здачі) або зберіть в полі. Зніміть з них обгортку, перев'яжіть червоною стрічкою і поставте у вазу. На маленькому листку паперу напишіть ім'я свого коханого і покладіть в букет між листям. Поки робите ритуал, подумки попросіть Сонце допомогти вам бути разом з цією людиною. Не чіпайте букет, поки він не зів'яне, а потім квіти викиньте на землю, а папір з ім'ям спаліть.

ВАЖЛИВО: перш, ніж загадувати будь-яке бажання, переконайтеся, що ви робите це правильно. УНІАН навів кілька важливих правил для тих, хто хоче налаштувати діалог із Всесвітом.

Як правильно скласти список бажань / Інфографіка УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: