Коли стригти волосся за місячним календарем 2024 / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Місяць сильно впливає на життя на Землі, в тому числі і на стан людського волосся. Підібрати вдалі дні для фарбування, стрижки та завивки волосся у травні, допоможе місячний календар. У ньому враховується день тижня, місячна фаза та знак Зодіаку, в якому знаходиться Місяць.

Місячний календар стрижок назве найвдаліші дні для зміни стилю та попередить про дати, в які зміна зачіски може розчарувати.

Коли не можна стригти волосся в травні

У деякі дні якість волосся сильно погіршується, тому візит до перукарні краще скасувати в такі дні травня:

Відео дня
  • 3 травня - знак Риб робить шкіру голови вразливою, а саме волосся - слабким і тонким. Не варто фарбувати волосся, інакше спровокуєте його випадіння.
  • 4 травня - стрижка цього дня принесе негативні емоції та розчарує результатом.
  • 6 травня - через знак Овна волосся стане слабким і посіченим, якщо його підстригти. Можна фарбуватися, але тільки в близькі до справжнього кольору волосся відтінки.
  • 23 травня - якщо підстригти волосся, то воно стане тонким і неслухняним, почне сильніше заплутуватися. День дуже невдалий для укладання - воно протримається недовго. А якщо пофарбувати волосся, то новий колір швидко потьмяніє.
  • 24 травня - місячний календар стрижок на травень 2024 року не рекомендує цей день для стрижки та фарбування, якщо не хочете нашкодити волоссю.
  • 25 травня - знак Зодіаку Стрілець робить волосся неслухняним і заплутаним. Ця дата зовсім не підходить для укладання, завивок і випрямлення волосся. Фарбувати волосся також не рекомендується – високий ризик розчаруватися.
  • 30 травня - стригтися можна, але уникайте хімічного та теплового впливу на шевелюру, а також фарбування та завивки локонів. Такі процедури виявляться згубними для здоров'я голови.
  • 31 травня - цей день дуже енергетично нестабільний. Результат стрижки виявиться непередбачуваним. Якщо має бути важлива зустріч, то волосся краще не чіпати.

Також не варто робити складну зачіску по п'ятницях, оскільки результат буде непередбачуваним.

Коли краще стригти волосся у травні 2024 року / картинка УНІАН

Коли стригти волосся у травні 2024 року

Наступні дні вважаються найвдалішими для зміни зачіски:

  • 7 травня - нова зачіска підвищить самооцінку, покращить здоров'я волосся та принесе позитив. Вдвічі кориснішими виявляться всі відновлювальні та оздоровчі процедури.
  • 9 травня - якщо підстригти волосся, то воно почне швидше рости, але водночас стане заплутаним і неслухняним. Завивка пройде невдало, однак дуже добре вдасться фарбування, освітлення та фарбування сивини.
  • 10 травня - дуже гарний день для всіляких процедур із волоссям. Експерименти точно будуть вдалими.
  • 12 травня - укладати та випрямляти волосся не рекомендується - результат розчарує. Але якщо підстригтися, то шевелюра стане міцнішою і густішою, помітно оздоровиться. Дуже добре пройде фарбування, особливо у блонд.
  • 14 травня - це найкращий день, коли стригтися в травні 2024. Будь-які процедури пройдуть чудово. Для чоловіків - хороша дата для догляду за вусами і бородою.
  • 16 травня - знак Зодіаку Лев робить волосся податливим і м'яким, завдяки чому будь-які укладання довго протримаються і виглядатимуть розкішно. Стрижка підвищить самооцінку та оздоровить шевелюру, а фарбування пройде вдало.
  • 18 травня - один із найкращих днів місяця для фарбування - навіть найскладніші техніки неодмінно будуть вдалими. На цей день сміливо можна планувати мелірування, тонування, освітлення, зафарбовування сивини. А ось для стрижки день не дуже вдалий – відстригати варто лише кінчики.
  • 20 травня - фарбувати волосся можна, але тільки натуральними барвниками (басма та хна). Для стрижки день підходить чудово - навіть найскладніші техніки обов'язково вдадуться. Також можна призначати теплові та хімічні процедури – вони нашкодять менше, ніж зазвичай.
  • 29 травня - дуже вдала дата для екстравагантної та незвичайної зачіски, будь-яких кардинальних змін. Невеликі зміни у зачісці також будуть вдалими. Фарбування буде особливо успішним у темні та руді відтінки. Новий колір виявиться соковитим та красивим.

Також хороші дні, коли стригтися в травні 2024, - це всі неділі. У цей день тижня волосся стає здоровим і особливо слухняним.

Вас також можуть зацікавити новини: