Овнам можна зайнятися улюбленою справою / фото ua.depositphotos.com

У суботу, 13 травня, Левам доведеться вирішити, як їм далі жити. А на Терезів чекає непроста ситуація, їх можуть публічно принизити. Що чекає на інші знаки Зодіаку в цей день - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

Овнам можна зайнятися улюбленою справою. Ви давно не приділяли час своїм хобі, завантажуючи себе роботою. Відпочиньте від рутини і насолоджуйтеся тим, що вам дійсно подобається.

Телець

Тельцям карти Таро радять поговорити з родичами. Можливо, від вас щось приховують, неприємна правда не порадує, але багато прояснить. Будьте готові до одкровень.

Відео дня

Близнюки

13 травня Близнюки спробують всидіти на двох стільцях. Однак це може дуже погано закінчиться, не робіть помилки. Ви можете уникнути неприємностей, якщо вчасно одумаєтеся.

Рак

Раки можуть зрозуміти, що їх щось не влаштовує. Не варто проявляти агресію, зберігайте спокій. Якщо ви дійсно хочете щось змінити, складіть чіткий план.

Лев

Левам доведеться приймати доленосне рішення. Тільки від вас залежить, чим все закінчиться. Можливо, ви ризикнете і отримаєте перемогу, але є шанс і феєричного провалу.

Діва

Діви опиняться на сьомому небі від щастя. На вас чекає сюрприз від другої половинки. Жінкам-Дівам можуть освідчитися, чоловіки цього знака Зодіаку можуть дізнатися, що їх дуже люблять.

Терези

Карти Таро попереджають Терезів про те, що вони можуть потрапити в дуже неприємну ситуацію. Вас спробують принизити і публічно присоромити. Не давайте себе в образу.

Скорпіон

У цей день Скорпіони можуть отримати премію або заробити гроші, про які вони раніше і не мріяли. Не ухиляйтеся від роботи, вона принесе вам не тільки прибуток, але і радість. У вас все вийде.

Стрілець

Стрільців можуть сильно розлютити. Хтось випробовує ваше терпіння і намагається вас зачепити. Однак вам не варто намагатися покарати кривдника, просто "видаліть" його зі свого життя.

Козоріг

Карти Таро обіцяють Козерогам спокійний день. Можете трохи полінуватися, відпочити. Такі паузи корисні, ви наберетеся сил і забудете про все погане.

Водолій

13 травня Водоліям варто допомогти своїм друзям. Не ігноруйте чужі проблеми. Деякі люди соромляться попросити про підтримку, але вона їм дуже потрібна. Часом варто думати не тільки про себе, але і про оточуючих.

Риби

Риби будуть веселитися, проте на тлі радісних подій вони ризикують упустити щось дуже важливе. Уважно слухайте і запам'ятовуйте все, що почуєте. Це допоможе вам у майбутньому.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку ризикують зробити фатальну помилку і все втратити.

Вас також можуть зацікавити новини: