Овни стануть головними щасливчиками цього тижня / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп на наступний тиждень (з 9 по 15 жовтня). Виявилося, представники двох знаків Зодіаку ось-ось зустрінуть свою другу половинку. До кого кохання постукає у двері - читайте нижче.

Овен

Овни стануть головними щасливчиками цього тижня. Ви будете купатися в увазі і отримувати чимало компліментів. Готуйтеся до того, що вже скоро зустрінете людину, яка стане головною персоною у вашому житті.

Якщо ж у вас вже є друга половинка, то незабаром вона вирішить вас приємно здивувати. Можливо, на вас чекають подарунки і неймовірні емоції. Готуйтеся до того, що ви не повірите своєму щастю.

Відео дня

Козоріг

По-справжньому доленосну зустріч тарологи обіцяють Козерогам. Стріла Амура наздожене вас в дуже несподіваному місці, це може статися на роботі, у черзі або навіть на перехресті біля світлофора. Не бійтеся відкрити своє серце.

Однак квапити події вам точно не варто. Дочекайтеся, коли ваша друга половинка наважиться проявити ініціативу. Все буде добре, відкиньте сумніви і віддавайтеся коханю, адже воно вже стукає до вас у двері!

Нагадаємо, раніше стало відомо, що три знаки Зодіаку стануть найщасливішими вже скоро. Їхнє життя перетвориться на казку.

Вас також можуть зацікавити новини: