Любовний гороскоп / фото pixabay.com

Наприкінці літа багато чого зміниться в кращу сторону. Особливо на любовному фронті.

Доведеться приймати доленосні рішення, передає slovofraza.

1 і 2 серпня

Відео дня

На початку літа у вас буде часто змінюватися настрій. Вам допоможуть рідні люди, які будуть вас підтримувати. З їх допомогою ви зможете ненадовго забути про проблеми і насолодитися щастям.

З 3 по 9 серпня

Читайте такожАстрологи розповіли, кому в серпні посміхнеться удача

Представники повітряної і водної стихії зрозуміють, що важливо триматися за досягнуте. Тому все тимчасове потрібно перетворити в постійне. При цьому багато хто може опинитися там, куди не прагнули. Це буде через почуття невпевненості в собі, але як тільки енергетика стабілізується, тиск ослабне - цей момент варто використовувати для марш-кидка в світле майбутнє.

З 10 по 16 серпня

Час позбутися від страхів і будь-яких сумнівів, які заважають вам побудувати щасливі стосунки. На цьому тижні будуть переглянуті стосунки, з'являться пропозиції про союзи і романи. При цьому можуть бути і розриви. В любовних відносинах легше буде долати перешкоди, особливо якщо бачити те, що відбувається в правильній перспективі.

З 17 по 23 серпня

Вогненні знаки знову зможуть добиватися своїх цілей. Головне не падати духом і бути впевненими у власних силах. Близьких надихне сам факт, що ви активні, сповнені нових ідей і рухаєтеся до мети. Все це матиме позитивний вплив на ваші відносини.

З 24 по 30 серпня

В цей період вас чекає зустріч з долею. Відкиньте всі сумніви і скористайтеся можливістю. Щастя триватиме трохи довше декількох тижнів, але цього цілком вистачить, щоб підготувати і себе, і свого партнера до більш важких обставин.

31 серпня

У цей день важливо тримати себе в руках і не проявляти агресію. Тоді удача повернеться до вас обличчям. Якщо ви зможете впоратися з емоціями, то вам не складе труднощів знайти гармонію в особистому житті.

Як повідомляв УНІАН, чотири знаки Зодіаку в серпні опиняться під захистом вищих сил.