Які знаки Зодіаку здатні створити міцну сім'ю / фото ua.depositphotos.com

Напередодні Міжнародного дня сім'ї (15 травня) астрологи розповіли, які знаки Зодіаку вміють створювати сім'ї, а кому це й не особливо потрібно.

Про це йдеться в астропрогнозі для представників усіх зодіакальних сузір'їв, передає VM.ru.

Серед найкращих сім'янинів - Тільці, Раки і Леви.

Відео дня

Овен

Овни - дуже активні й часом навіжені, вони опиняються у РАЦСі раптово. Тільки те, що сімейне життя - зовсім не весела прогулянка, розуміють пізніше. Тому часто знаходять щастя не у першому шлюбі, а з партнером, який вміє направити бурхливу енергію Овна в потрібне русло. Чудові батьки, які завжди матеріально забезпечать, відверто поговорять  і підтримають.

Тілець

Тільці - прекрасні господарі, і тому сім'я ніколи нічого не потребує: всі нагодовані, напоєні, в домі комфортно і приємно. Часто дратують своєю впертістю, але компенсують умінням слухати. Сім'ї створюють міцні, з традиційними сніданками та вечерями. Пильно стежать за освітою дітей, на яких вся надія у майбутньому.

Близнюки

Близнюки створюють сім'ї пізніше, ніж ровесники, — у них занадто багато інтересів і закоханостей. Зате коли зустрічають споріднену душу, із захопленням поринають у сімейне життя. Намагаються уникати рутини, тому в будинку часто збираються друзі, влаштовуються посиденьки. Дуже уважні й захоплені своїми чадами батьки.

Рак

Раки створені для сім'ї. Вони не бояться піти в РАЦС і досить швидко визначаються із супутником життя, якщо відчувають споріднену душу. У будинку завжди затишно, пахне їжею і чисто. Діти під пильним наглядом і залюблені — Раки емоційні і прив'язані до своїх нащадків.

Читайте такожАстролог попередив про небезпечний період: що чекає на знаки Зодіаку

Лев

Леви ґрунтовно шукають "свою" людину. Саме партнера, з яким можна виходити в світ і не поринути в домашню рутину. Домосідами їх явно не назвеш, проте будинок — це фортеця для Лева. Повна чаша, порядок і ґрунтовність. Сім'я завжди знає — Лев вирішить всі проблеми і запитання.

Діва

Діва може не створювати сім'ю дуже довго, поки не знайде людину, що підходить за всіма критеріями. Аналітичний розум і прискіпливість до дрібниць роблять їх дуже дбайливими господарями. Миша не проскочить, і сімейний бюджет виявляється в їхніх руках.

Терези

Терези розглядають партнера не просто як супутника життя, але і як вигідну партію, з якої вони будуть під захистом. Люблять створювати домашній затишок і займатися спільними справами всією родиною. Не можуть жити без вилазок в культурні місця і творчі тусовки. З дітьми суворі.

Скорпіон

Скорпіони не найбільш ідеальний знак для створення сім'ї: вони не люблять займатися рутиною і віддадуть перевагу свободі для реалізації своїх грандіозних планів. У партнери обирають яскраву людину, з якою точно не буде нудно. Прекрасно забезпечують сім'ю і обожнюють дітей. Часто заради потомства вони й укладають шлюби.

Стрілець

Сім'я для Стрільців — це група соратників, з якими вони пізнають світ. Тож можна чекати захопливого сімейного життя з подорожами та цікавими знайомствами. Діти з ранніх років знають, як зібрати намет, і швидко привчаються до самостійності. Так Стрільці готують їх до життя.

Козеріг

Козероги дуже практичні, тому і сім'ю створюють з тими, хто розуміє їхній підхід. Не люблять багато говорити про кохання, воліють його доводити справами. Вдома завжди чисто, все на своїх місцях. Правда, готувати Козероги не особливо люблять. Зате добре займаються дітьми та їхньою освітою.

Водолій

Водолії не з тих, хто вірить у рай у курені. Тому самі забезпечують сім'ю, але будуть раді, якщо друга половина також візьме в цьому участь. Люблять свободу, тому часто відлучаються з дому на поїздки з друзями, творчі зустрічі або йдуть у похід з дітьми. Водолії не прихильники сімейних традицій та вечер всім родинним кланом. Зате відмінно вирішують сімейні негаразди і допомагають своїм партнерам у всьому.

Риби

Сентиментальні Риби люблять, щоб вдома панували гармонія і любов, обирають людину, з якою зможуть побудувати ідеальне сімейне вогнище. Тому можуть кілька разів пробувати вступити в шлюб і не заспокояться, поки не знайдуть свою людину. Вдома прагнуть, щоб всі були нагодовані, охайні.