Молодик у травні наступить 22 травня / фото: ua.depositphotos.com

У п'ятницю, 22 травня, о 20 годині 40 хвилин, настане молодик, яке пройде в період 30-го і 1-го місячного дня під знаком Телець.

Молодик - це час, коли Сонце символічно «з'єднується» з Місяцем. Нічне світило ховається, і його не можна побачити на небі. Це загадкові, темні і безмісячні ночі.

УНІАН розповість Вам про особливості нового місяця і як правильно поводитися в цей день.

Молодик у травні: коли, дата

Молодик настане 22 травня о 20 годині 40 хвилин. Це 30 місячний день у місячному календарі. Місяць у знаку зодіаку Телець. Відсоток освітленості Місяця складає 0%. Схід Місяця у 04:19, а захід у 20:23.

Особливість травневого молодика

Місяць під час травневого новомісяччя буде знаходитися у знаку Телець. Телець — знак матеріальної стабільності, наполегливості і старанності, тому це найбільш сприятливий час для проведення різноманітних фінансових операцій і угод. Вкладення в цінні папери обов'язково призведе до отримання доходу. Так само добре йдуть справи, пов'язані з нерухомістю і будь-якими іншими майновими питаннями, включаючи операції з художніми цінностями.

Читайте такожАстролог назвав знаки Зодіаку, у яких в дзеркальну дату 20.05.2020 настане біла смугаХоча в цей період часу і відзначається деяке посилення розумових здібностей, але з іншого боку зростає інерційність і схильність до ліні. З'являється бажання комфорту і затишку, хочеться відвідати театр або кіно, розслабитися і смачно повечеряти в ресторані.

22 травня 2020 року о 12:00 - 30 місячний день. День підбивання підсумків, завершення справ. Будь-які починання і нові проекти варто перенести на більш сприятливий для цього час.

Якщо ви відчуваєте потяг до спілкування, то краще проведіть час з близькими родичами або старими партнерами, здатними дати правильну пораду і надати моральну підтримку. Дуже корисно покаяння в гріхах минулого і прощати кривдників.

Молодик у травні: що чекає на знаки Зодіаку 22 травня

tv.ua

Овен: гороскоп на 22 травня 2020 року

Сприятливі контакти з чиновниками, ділові зустрічі, оформлення документів, звернення у вищі інстанції. У першій половині дня можливі дрібні непорозуміння, які виникли через необачні висловлювання або помилково сприйняті обіцянки. Бурхливий прояв емоцій може погіршити становище.

Тілець: гороскоп на 22 травня 2020 року

Сприятливий день для втілення своїх задумів у життя, У першій половині дня контакти і ділові зустрічі пройдуть успішно. Ймовірність того, що вам вдасться поліпшити своє фінансове становище, правда на нетривалий час, сьогодні велика. У другій половині дня можливі ускладнення, що виникли через необачні обіцянки або перевантаження роботою. Чекайте хороших новин від знайомих або партнерів.

Близнюки: гороскоп на 22 травня 2020 року

Хороший день для активності в сфері комерції. Сприятливі контакти і ділові зустрічі, оформлення документів і велике вкладення капіталу. Не виключено, що вам вдасться поліпшити своє фінансове становище. Вигідні покупки, особливо прикраси, коштовності та речі домашнього вжитку. Увечері ймовірні непорозуміння, які виникли через необачні обіцянки. Все вирішиться, якщо ви будете діяти виважено і обережно. Ймовірні невеликі проблеми зі здоров'ям.

Рак: гороскоп на 22 травня 2020 року

Читайте такожАстрологи назвали найбільш неприємну рису кожного знака ЗодіакуЙмовірність того, що вам вдасться поліпшити своє фінансове становище (правда, на нетривалий час), сьогодні велика. Зверніть увагу на своє здоров'я. Не слід забувати про режим дня. Не зловживайте міцним чаєм або кавою, алкогольними напоями. Тим, хто збирається в подорож, планети радять бути обережними.

Лев: гороскоп на 22 травня 2020 року

Сприятливий день для розв'язання фінансових проблем. Можливо, питання матеріального добробуту вам доведеться вирішувати разом з партнером. Не дійте, зазвичай, на свій страх і ризик — прислухайтеся до порад і добре зважте всі наслідки. Зберігайте рівні відносини з начальством — в недалекому майбутньому можливе підвищення по службі або заохочення.

Діва: гороскоп на 22 травня 2020 року

Сприятливі контакти, ділові зустрічі, оформлення документів і велике вкладення капіталу. У другій половині дня можливі непорозуміння, що виникли через необачні висловлювання, обіцянки. Всі неприємності сприймайте без зайвих емоцій. Ті, хто поки самотній, ймовірно, зустрінуть свою половину.

Терези: гороскоп на 22 травня 2020 року

Несприятливий день для звернення до начальства або громадські установи, зміни роботи або прийняття важливих рішень. Вірогідні конфлікти з незнайомими людьми, пожежа або зіткнення з недругом. Зірки попереджають, що прийдешній день може принести розчарування в житті взагалі, посилення депресивного стану, яке виникло на основі загальної втоми і ослаблення організму.

Скорпіон: гороскоп на 22 травня 2020 року

День відзначений підйом життєвих сил. Сприятливий день для покупок, придбання нерухомості. Але у всьому дотримуйтеся заходи, порівнюючи бажане з дійсним. Не беріться за те, чого не зможете зробити, оскільки потім це позначиться на репутації і самопочутті. Другу половину дня плануйте провести в тісному сімейному колі. Увага і любов до вас коханої людини зігріють душу, і ви відчуєте себе щасливим.

Стрілець: гороскоп на 22 травня 2020 року

Вкрай несприятливий день, який пройде під знаком духовних метань, спокус плоті, ілюзорних надій. Зайва прямота і відвертість суджень або відсутність дипломатичної гнучкості при зверненні до начальства може негативно позначитися на вашому просуванні по східцях службової драбини. Ймовірні непорозуміння або сварки з оточуючими вас людьми. Втім, ваша незлопам'ятність допоможуть знайти шляхи до примирення.

Козеріг: гороскоп на 22 травня 2020 року

Приготуйтеся до проблем на роботі. Можливі конфлікти з начальством, непорозуміння зі співробітниками чи підступи недоброзичливців. Зберігайте спокій - постарайтеся знайти компроміс - і все владнається. Не втрачайте можливості змінити на краще своє особисте життя. Самотні Козероги, ймовірно, зустрінуть свою половину.

Водолій: гороскоп на 22 травня 2020 року

Сатанинський день. Несприятливо звертатися до начальства або громадські установи, змінювати роботу чи приймати важливі рішення. Вірогідні конфлікти з незнайомими людьми, нещасні випадки або зіткнення з недругом. Ввечері можливий небажаний візит гостей або родичів.

Риби: гороскоп на 22 травня 2020 року

Вас чекає хороший день у всіх відносинах. Сприятливо починати будь-яку справу. Рішуче беріться за роботу — і ви зможете успішно її завершити. Наглядова і винахідливий розум допоможе вам уникнути ризику в різних підприємствах. Імовірно, що ви зможете відновити втрачені зв'язки, які змінять рівень вашої роботи і наповнять її новим змістом.

Гороскоп підготовлено за матеріалами сайту supercook.ru.

Місячний календар на травень 2020

vedmochka.net