Ретроградний Меркурій загрожує Левам змінами на роботі і серйозним стресом / фото ua.depositphotos.com

Блакитний місяць в Хеловін змінить життя чотирьох знаків Зодіаку, стверджують астрологи.

Про це пише slovofraza.

Читайте такожГлоба назвавши знаки Зодіаку, на яких чекають дивовижні зміни в листопадіТілець

Тельці дуже гостро відреагують на наближення повні. Причому навіть ті, хто, як правило, раніше за собою не помічав вплив світил. Однак це не привід для паніки: постарайтеся зберігати спокій і позитивний настрій. Ви зумієте подолати атаку негативних енергій. 

Відео дня

Лев

Ретроградний Меркурій загрожує Левам змінами на роботі і серйозним стресом. Однак будь-які зміни можна звернути на свою користь. Тому найкраще, що можете зробити наразі, це прийняти прийдешні зміни. Просто наберіться терпіння і почекайте трохи – скоро станеться щось дуже хороше.

Скорпіон

Блакитний місяць на Хеловін буквально змусить задуматися про відносини з партнером або одним з членів сім'ї. Несподівано ви ясно і чітко побачите всі проблеми, а головне – зрозумієте, що можете зробити для того, щоб їх вирішити. Так що не тікайте від подібних думок, а прислухайтеся до себе і скористайтеся можливістю, щоб краще зрозуміти рідних і близьких людей.

Водолій

Водоліям потрібні зміни, як рибам вода. Їх лякає, коли нічого не відбувається. Але в цей повний місяць їм доведеться ще більше розвинути в собі цю рису, а саме – розсунути особисті межі і звільнити простір для нових подій і людей. Це може бути незвично і страшно, але все – тільки на краще.  

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: