Останній весняний місяць вдихне у Близнюків спрагу активної діяльності / kadinim.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яких чекає удача в травні 2020.

Про це пише slovofraza.

Багатий Телець

Читайте такожВальпургієва ніч: що це таке і чому вважається наймістичнішим днем у роціХороша новина: у травні багатьом Тельцям світять несподівані доходи з незвичайних джерел. Новина трохи гірше — радіти цим подарункам долі буде особливо ніколи, тому що з'явиться дуже багато справ: травневі тижні загрожують необхідністю терміново та якісно виконувати покладені зобов'язання шляхом активної роботи і (найцікавіше) прийняттям самостійних рішень. Втім, почуття задоволення, яке будуть відчувати Тельці, дивлячись, як їхні дії призводять до розплутування клубка проблем, стане найкращою нагородою. Крім того, проекти, розпочаті або завершені у травні, мають хороші шанси привести чималу фінансову вигоду.

Відео дня

Активні Близнюки

Останній весняний місяць вдихне у Близнюків спрагу активної діяльності. Вибираючи між звичною справою і новими складними, але цікавими проектами, астрологи радять брати і те, і інше. При правильній організації життя сил вистачить на багато що. Навіть почуття розчарування, яке викликали життєві проблеми, в травні зміниться деякою гордістю за себе. Планети подарують хороші шанси для влаштування особистого життя, піднімуть духовно і навіть позбавлять від вірусів і блоків свідомості. За бажання Близнюки зможуть значно просунутися вперед, розширити свої можливості та перспективи, поліпшити ситуацію на любовному фронті. Головне, щоб дріб'язкові конфлікти не переростали в серйозні драми.

Безтурботний Лев

У травні планети дають Левам зелене світло. Юпітер дозволить вдало ризикнути, а Сонце — втілити задуми, про які раніше доводилося лише мріяти. Завдяки підтримці планет Леви зможуть точно відчути потік удачі і потрапити в колію, уникнувши неприємностей і помилок. Все це говорить про одне: у травні можна з чистим серцем покластися на вдалий збіг обставин, які будуть виникати самі собою і змінювати один одного мало не кожні 2 дні. Однак зміни не будуть чимось таким, що відразу змінює життя на краще. Це будуть швидше приємні бонуси, які обов'язково варто скористатися для досягнення повноцінного успіху.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, у яких у травні почнеться біла смугаПроникливий Скорпіон

У травні на Скорпіонів чекає насичене життя. За словами астрологів, їх загостриться інтуїція до неймовірного рівня, завдяки чому вдасться досягти багато поставлені цілі. У цьому місяці Скорпіони повинні бути особливо чуйними до підказок інтуїції: важливо прислухатися до них набагато частіше, ніж у звичайний час. Саме внутрішній голос підкаже вірний напрямок, що веде до здійснення найамбітніших цілей. Тих, хто збирається сидіти склавши руки в травні, зірки застерігають про внутрішніх і зовнішніх конфліктах. Щоб розв'язати проблеми, пов'язані з мотивацією, потрібно постійно тримати себе в тонусі, намагатися мислити нестандартно і рішуче діяти. Не варто відпускати справи за течією, тому що тоді Всесвіт втратить інтерес до Скорпіонам, залишить без підтримки і покладе нові проблеми на їхні плечі.

Везучий Стрілець

Планети в травні дають Стрільцям зачепив удачі практично у всіх сферах життя. Тому останній місяць весни — найбільш відповідний час для істотних змін у долі. Втім, Стрільці можуть обмежитися і менш масштабними проектами: розстановкою пріоритетів, новим хобі або зміною картинки на екрані телефону. Навіть такі дрібниці можуть виявитися каменем, який потягне за собою лавину подій. Правда, якість цих подій буде багато в чому залежати від настрою. Астрологи радять перебувати в максимально доброму настрої хоча б до середини травня. По можливості, варто уникати конфліктів — зараз важливо зберігати рівний настрій і не втрачати оптимізм сприйняття.

Щасливий Козеріг

Астрологи вважають, що Козерогам пощастить більше за інших. Їх планети будуть перебувати в гармонії один з одним, а значить, неприємні повороти долі пройдуть повз. В особистих і професійних відносинах Козерогів чекає спокій і порядок, зміцнення позицій, взаєморозуміння і відсутність негативних наслідків. Навіть зіткнувшись з проблемами, вдасться з легкістю пережити, адже Всесвіт у травні внесе позитивні зміни в життя представників цього Знака. Щоб планети продовжували бути на стороні Козерогів, їм необхідно дарувати добро і яскраві емоції близьким людям, відгукуючись на їхні прохання про допомогу.