На представниць цих знаків Зодіаку дуже скоро чекає успіх на роботі та в коханні / фото pixabay.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, на представниць яких чекає вдалий тиждень з 8 до 14 серпня.

У список потрапили Близнюки, Леви та Діви.

Близнюки

На дівчат цього знака чекає сприятливий період. У першу чергу це сосується успіхів на роботі та у питанні фінансових вкладень. Вдалими будуть як нові проекти, так і нові покупки незалежно від того, з якою метою вони робляться. У коханні зірки радять прислухатися до поклику серця.

Відео дня

Лев

На левиць у цей період чекають приємні сюрпризи. Зокрема, мова йде про нові зустрічі, які можуть дуже захопити та навіть стати майбутнім. Але це тільки в тому випадку, якщо вони ризикнуть. Тут астрологи рекомендують покладатися і на досвід, і на азарт. Для тих, хто досі в активному пошуку другої половинки наступний тиждень – справжній шанс захопити і спокусити саме того самого партнера.

Діва

У Дів в зазначений період буде все виходити. Вони будуть сповнені енергії та сил, здавалося б, вони невичерпні, але це не так. Важливо-витратити ці сили на досягнення намічених цілей. Отже, краще не відступати від заздалегідь складеного плану, хоча б частково. Сюрпризи та випадковості також можливі, але у цьому випадку є ризик все зіпсувати.

Раніше астрологи попередили, що на три знаки Зодіаку чекає розставання до кінця серпня.

Вас також можуть зацікавити новини: