Для Зеленського 2022 рік буде важким / фото REUTERS

Український астролог Влад Росс вважає, що в 2022 році на президента Володимира Зеленського чекають випробування. Його можуть достроково позбавити президентства, а також на нього можуть скоїти замах.

Про це повідомляє Главред.

За словами астролога, в березні 2022 року на життя Зеленського може бути скоїно замах. Цей період буде для нього небезпечним.

Відео дня

"Коли Сатурн увійде в будинок кар'єри і смерті, виникне небезпека для життя Зеленського – на нього може бути скоєно замах у березні. Але він виживе", - зазначив Росс.

Читайте такожГороскоп здоров'я на тиждень 13-19 грудня: кому загрожують неприємностіТакож астролог передрік президенту повалення з поста президента і повстання майдану. А організовує це президент РФ Володимир Путін.

"Путін спробує повалити Зеленського з посади, і робити він це буде через майдан. До Нового року майдан розкочегарити не вдасться, тому що всі будуть зайняті святами, але після свят почнуться обурення, тарифні бунти, проблеми з газом і електроенергією. На тлі всього цього Зеленському буде вкрай складно втриматися при владі, і в лютому-березні його може знести майдан", – додав Влад Росс.

Нагадаємо, раніше Влад Росс спрогнозував, чи буде примусова вакцинація в 2022 році.

Вас також можуть зацікавити новини: