Олексій Навальний / фото REUTERS

16 лютого російська влада повідомила про смерть найвідомішого російського опозиціонера Олексія Навального. Відзначається, що у нього відірвався тромб, в результаті чого сталася зупинка серця.

Однак мольфар Макс Гордєєв впевнений, що Олексій Навальний помер не просто так. За його словами, йому допомогли відійти в інший світ.

УНІАН розповідає, як загинув Олексій Навальний.

Відео дня

Де помер Навальний - подробиці

Навальний - це відомий російський опозиціонер, який, за словами Гордєєва, знав багато інформації, яка могла б нашкодити диктатору Володимиру Путіну. Тому не дивно, що його кілька років тому вже намагалися отруїти.

Наприклад, "Навальний" фільм розповідає про те, що в 2020 році опозиціонеру стає зле в літаку. Він впадає у важкий стан, тому його відправляють до лікарні в Омськ, а коли йому стає трохи краще він переїжджає на лікування до Німеччини. 

Лікарі, які займалися лікуванням Навального, всіляко заперечували отруєння. Вони говорили лише про те, що він міг щось не те з'їсти або випити. 

Однак пізніше Навальний дізнається, що його намагалися отруїти отрутою за типом "Новачка". Потім опозиціонер намагається зрозуміти, навіщо його хотіли вбити. 

Він повертається до Росії, де його заарештовують. У в'язниці він провів весь цей час, там і помер.

Навальний - хто його вбив

Мольфар Макс Гордєєв впевнений, що Навальний помер не своєю смертю, а його отруїли:

"Його отруїли, це і призвело до зупинки серця. Випала карта "Трійка мечів", яка говорить про те, що людина померла від зупинки серця або від проблем з серцем, але у Навального не було якихось глобальних проблем в цьому плані. Йому щось налили у воду. Планувалося це тому, що він знав якусь інформацію, яка могла б зіпсувати репутацію Путіна перед виборами. Навальний Олексій планував видати цю інформацію, але у нього не вийшло. Путін прибирає людей різними способами, щоб ніхто не подумав, що це він".

Також Гордєєв зазначив, що речовину, якою отруїли Навального, ніхто не зможе знайти. 

"Ще хочу сказати, що на початку року я говорив про те, що в Росії помре дуже відома людина, яка змінить хід подій. Мені здається, що це саме Навальний. Тому що його смерть спровокує дуже багато розмов. Путін хоч і вийде сухим з води, але в Росії посіється зерно негативу", - додав мольфар.

Макс Гордєєв в Instagram - instagram.com/maxgord

Вас також можуть зацікавити новини: