Дні Гекати 2022 - що не можна робити / depositphotos.com

Кожен місяць року має свої сприятливі і несприятливі дати. Небезпечні дні називаються сатанинськими і знаходяться під заступництвом Гекати - давньогрецької богині, яка управляє місяцем. У цю добу потрібно бути готовими до небезпек і зайвий раз не гнівити богів. УНІАН розповість, коли будуть важкі місячні дні в жовтні поточного року.

Раніше ми складали докладний місячний календар на жовтень 2022, щоб ви знали, на які дати краще планувати свої справи.

Сатанинські дні в жовтні 2022 - перелік

9 місячний день - з 3 жовтня 16:12 до 4 жовтня 16:49

Відео дня

Символ дня - Кажан. Не можна вірити людям на слово, піддаватися спокусам, шукати легких шляхів і пускатися в авантюри. Великі шанси бути обдуреними, особливо, у фінансових питаннях. Найкраще в цю дату займатися рутинними звичними справами і не робити різких рухів.

15 місячний день - з 9 жовтня 17:53 до 10 жовтня 18:01

Символ дня - Змія. Мудра і небезпечна істота, яка може заволодіти вашим розумом і змусити наробити помилок. Вам буде здаватися, що ви контролюєте ситуацію, але це не так - хитра змія спокушає вас і штовхає на необдумані вчинки. Заборонено укладати будь-які союзи і угоди - вони приречені на провал.

23 місячний день - з 17 жовтня 21:33 до 18 жовтня 18:10

Символ дня - Крокодил. День маніпуляцій, крадіжки енергій і вампіризму. Саме сьогодні злі духи можуть відібрати у вас життєві сили, пославши вам в співрозмовники енергетичних вампірів. Як можна менше спілкуйтеся зі сторонніми людьми, не реагуйте на провокації і, по можливості, не виходьте з дому - займайтеся очищенням простору навколо себе.

29 місячний день - з 24 жовтня до 25 жовтня 06:59

Символ дня - Спрут. Найважча і небезпечна дата місяця, так як енергії до кінця циклу стоншуються. Ні в якому разі не починайте ніяких нових справ, займайтеся тим, що вам вже знайоме. Подорожувати, змінювати місце проживання або роботу теж не можна. Ваші сили і можливості будуть мінімальними, тому не витрачайте їх даремно. Медитуйте, моліться і не дозволяйте забирати у вас енергію.

Вас також можуть зацікавити новини: