Названі помилки, які знаки зодіаку роблять у відносинах / фото kadinim.com

Астрологи назвали головні помилки, яких припускаються у стосунках різні знаки Зодіаку.

Про це повідомляє "Клубер".

Овен - нетерплячість

Відео дня

Овнам важко справлятися навіть з невеликими конфліктами у відносинах, тому що їм не вистачає терпіння спокійно все обговорити й прийти до компромісу. На жаль, ці люди навіть не усвідомлюють, наскільки егоцентрично поводяться.

Телець - власництво

Тельці дуже прив'язані до фізичних речей і до тих, з ким перебувають у відносинах. Вони ставляться до партнера як до своєї власності, демонструючи при цьому схильність контролювати його.

Читайте такожЗводити чоловіків з розуму: астрологи назвали трійку найбажаніших жінок за знаком Зодіаку

Близнюки - прихильність

Близнюки дуже бояться зобов'язань. Одна справа просто вступити у відносини, але відносини з іншою людиною це нескінченна боротьба.

Рак - емоційність

Відносини з Раком можуть бути дуже мелодраматичними, з постійними перепадами настрою і нервовими зривами. Цим людям потрібен дуже терплячий партнер.

Лев - заздрість

Заздрість Лева, як правило, викликана бажанням його партнера перевести на себе всю увагу. У Левів дуже сильне его, яке потребує регулярного "годування".

Діва - суб'єктивність

Діви - перфекціоністи, а тому настільки чіпляються до деталей, що іноді відштовхують від себе партнера. І хоча їм здається, що вони допомагають коханій людині, насправді вони доводять його до божевілля.

Терези - егоїстичність

Терези - раби стилю, через це вони часто сперечаються зі своїми партнерами через гроші. Вони звикли до марнотратства і потурання всім своїм бажанням.

Скорпіон - домінування

Скорпіони дуже активні і напористі, і ця їх напористість викликає бажання домінувати над партнером немов ляльковод, який направляє і контролює будь-який його рух.

Стрілець - нереалістичність

Стрільці настільки оптимістичні і безтурботні, що є нереалістичними у всьому, що стосується обов'язків обох сторін в будь-яких відносинах.

Козеріг - песимізм

Для Козерога будь-яка перешкода на дорозі, яким великим чи маленьким воно б не було, є передвісником кінця відносин. Через якийсь час такі емоційні перепади можуть вивести з себе навіть найтерплячого партнера.

Водолій - черствість

У своїх спробах розважитися Водолії можуть відхилитися від курсу, демонструючи грубість, нетактовність і бездушність в тому, що злітає у них з мови.

Риби - надчутливість

Вам знайомий вираз "ходити навшпиньки"? Ця фраза буквально створена для того, щоб описати відносини з Рибами. Надчутливість останніх постійно змушує їх грати роль жертви.

Вас також можуть зацікавити новини: