Названо 4 чоловічих імені, власники яких часто "ходять наліво" / фото  depositphotos.com

Астрологи розповіли про чотири чоловічих імені, чиї представники схильні до того, щоб зраджувати своїм другим половинкам.

Андрій

Чоловіки з таким ім'ям вкрай непостійні в плані спілкування з жінками. Простіше кажучи, сьогодні їм подобається одна, завтра - інша. Вони люблять свободу, тому рідко вирішуються на серйозні стосунки. 

Андрії дуже вимогливі до своєї обраниці. Як правило, якщо вони побачили хоча б один недолік, то можуть швидко розлюбити і почати шукати інший варіант. 

Відео дня

Євген

Володарі цього імені люблять "перебирати варіантами". Вони можуть легко попрощатися зі своєю дівчиною, якщо зустріли новий об'єкт обожнювання. 

Також Євгенії можуть "ходити наліво", будучи в шлюбі. І за це вони зовсім не відчувають докорів сумління, називаючи це потребою "освіжити почуття". 

Марк

Марки люблять себе і тільки себе. Їм часто абсолютно байдуже, які почуття до них відчувають інші. Вони можуть розбивати серця і швидко припиняти стосунки. Але є серед них і ті, хто не припиняючи стосунки може задивлятися на інших. 

Олексій

Олексії якщо і не зраджують своїй дружині на стороні, то цілком можуть вести якісь романтичні листування або сидіти на сайтах знайомств. Вони не вважають це зрадою і виправдовують себе тим, що їм нудно в поточних стосункаї. Але от якщо їхні партнерки про це дізнаються, то дуже ображаються і все ж називають це зрадою.

Нагадаємо, названо три жіночих імені, які притягують чоловіків, немов магнітом.

Вас також можуть зацікавити новини: