Названо три знаки Зодіаку, яким наступного тижня буде непросто / Фото - depositphotos.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, у яких буде складний тиждень з 21 по 27 листопада. Експерти кажуть, що приготуватися до труднощів потрібно Терезам, Рибам і Тельцям. 

Телець

У представників цього знака Зодіаку труднощі будуть пов'язані з роботою. Це може бути конфлікт з керівництвом або підлеглими, потреба когось звільнити або навпаки - звільнять Тельця. Також можуть бути якісь проблеми з документами. Наприклад, щось доведеться принести в бухгалтерію або відділ кадрів. Ситуація буде не дуже складною, але доведеться побігати, витратити свій час і нерви. 

Терези

Терези можуть вже в понеділок поскандалити зі своїми родичами. Це буде дуже довго затьмарювати думки Терезів і не дасть їм морально розслабитися. Конфлікт затягнеться на кілька днів. Астрологи радять представникам цього знака Зодіаку тримати себе в руках, контролювати емоції і намагатися не кидатися гучними словами. 

Відео дня

Риби

У Риб можуть бути проблеми побутового характеру. Наприклад, можуть відключити світло, зламається якась домашня техніка, буде "потоп" і так далі. Ця неприємність мало того, що створить дискомфорт Рибам і їхньому найближчому оточенню, так ще й стане причиною непередбачених фінансових витрат. 

Нагадаємо, названо три найвірніших чоловіка за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: