Ласкавий "стусан" від долі отримають Леви / фото ua.depositphotos.com

Новий тиждень з 26 грудня по 1 січня принесе великі потрясіння деяким знакам Зодіаку. Карти Таро пророкують доленосні дні для Водоліїв. Що чекає саме на вас - читайте нижче.

Кого розтопче низка невдач

Карти Таро пророкують непрості дні для двох знаків Зодіаку. Так, готуватися до гіршого варто Терезам. Новий тиждень морально знищить представників цього знаку. Однак Терези можуть врятувати ситуацію, якщо заручаться підтримкою друзів.

Не менш важко буде Скорпіонам. Карти Таро обіцяють цьому знаку Зодіаку скандали і проблеми на роботі. Колеги можуть підставити вас, остерігайтеся людей, які занадто настирливо цікавляться вашими секретами.

Відео дня

Хто зі знаків Зодіаку буде щасливий

Одразу чотири знаки Зодіаку проведуть останній тиждень цього року без жодних неприємностей. Овни нарешті навчаться розуміти людей і знайдуть спільну мову з тими, хто здавався ворогом. Діви отримають шанс на підвищення і будуть ніжитися в обіймах коханої людини. Не менш вдалим тиждень буде для Риб, їхні мрії почнуть збуватися.

Але головні щасливчики цього тижня - Козероги. Вони будуть отримувати приємні компліменти і похвалу, а до кінця тижня, напередодні Нового року, їм можуть зробити пропозицію руки і серця.

Ці знаки Зодіаку можуть круто змінити своє життя

Ніжний "стусан" від долі отримають Леви. Вони зрозуміють, що рухаються в неправильному напрямку, і зможуть змінити все своє життя. 

Водоліям карти Таро обіцяють спонтанну подорож, де вони зможуть знайти нову роботу або ж отримати привабливу пропозицію. Не бійтеся змін, всі вони приведуть до успіху. 

Карти Таро також пророкують зміни Раки. Їм варто задуматися про те, чи щасливі вони. Якщо відповідь буде негативною, настав час діяти.

Кому зі знаків Зодіаку варто бути обережніше

На цьому тижні Тельцям не варто привертати до себе зайву увагу. Ви нажили чимало ворогів, які з радістю зловлять момент вашої слабкості. Менше говоріть, а більше слухайте.

Карти Таро також обіцяють небезпечні ситуації для Стрільців. Однак не варто закриватися в собі і боятися кожного шереху. Трагедії і біди обійдуть вас стороною, просто не втрачайте пильність і відмовтеся від екстриму.

А ось Близнюкам дійсно варто "залягти на дно". Відмовтеся від вечірок і галасливих компаній. Карти Таро радять Близнюкам провести час в колі сім'ї і тоді всі проблеми пройдуть повз.

Нагадаємо, раніше озвучили гороскоп для Близнюків на січень 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: