Дізнайтеся, шо чекає на вас у суботу / фото ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 30 вересня 2023 року для кожного знака Зодіаку. У Овнів може бути поганий день, а Раки отримають можливість розбагатіти. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте нижче.

Овен

День непростий і напружений. Стосунки з партнером можуть бути натягнуті. Можливо, доведеться виправляти помилки в старих справах. До вечора ситуація зміниться на краще.

Телець

Непростий день для людей, які давно у стосунках і частенько сваряться. Може йтися про розставання. Для усіх інших день сприятливим, обіцяє нові враження і позитивні емоції.

Відео дня

Близнюки

Імовірні побутові проблеми, з якими доведеться справлятися самотужки. Помічники зайняті своїми справами. Намагайтеся не зациклюватися на поганому. Знайдіть час для відпочинку, побалуйте чимось смачним, подивіться улюблений фільм.

Рак

День сприятливий для угод і торгівлі. Можливі грошові надходження. Попри вихідний не рекомендується збавляти активність. Займіться справою. Можна запланувати невеликий ремонт.

Лев

Важливий день для серйозних змін і серйозних рішень. Почніть здійснювати мрію. Можна робити вклади або вирушати на шопінг. Любовні стосунки поки на другому плані.

Діва

Проявляються не найкращі якості - ви занадто нетерпимі до недоліків інших. Варто обмежити контакти. Займіться справами, які відкладали. Настрій підніме фізична активність, догляд за рослинами, садом.

Терези

Зробіть подарунок коханій людині або підготуйте сюрприз. Ви відчуєте себе на сьомому небі від щастя, коли побачите велику віддачу. Можливі хороші новини, несподівана і приємна пропозиція.

Скорпіон

Енергетично потужний день. Перед вами відкриваються нові можливості, можливі вдалі збіги. Проявіть ініціативність і рішучість. Вечір рекомендується провести в спокійних умовах, відпочити і розслабитися.

Стрілець

Настає прекрасний час для збільшення доходу. Займіться пошуками високооплачуваної роботи, складіть резюме. Вам можуть зателефонувати з цікавою пропозицією. Добре працює візуалізація. Притягуються потрібні люди, будьте готові до ділового спілкування.

Козероги

Розвивайтеся у сфері, яка найбільше цікавить. На максимум працює фантазія і творчий політ думки. Вечір підходить для спілкування з однодумцями, близьким колом друзів.

Водолій

Вашу роботу будуть оцінювати, і можливо, оцінка вам не сподобається. Не соромтеся висловлювати свою точку зору. У суперечці народжується істина. Позитивні емоції подарує невелика подорож, поїздка за місто.

Риби

Вам можуть зробити привабливу пропозицію, що стосується роботи. Потрібно бути активним протягом дня, справ і завдань буде маса. Не забувайте про їжу та відпочинок.

Вас також можуть зацікавити новини: